Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem with the forum

05 Feb 2010   #1
drows

Windows xp, Windows 7, Fedora
 
 
Problem with the forum

Don't know if this is the right section but I have a problem with this forum.

The forum doesn't refresh automaticly, and even when refreshing it doesn't work.
That's when I use IE8.

When I use Opera, it refresh but I'm not able to log in.


My System SpecsSystem Spec
.
05 Feb 2010   #2
Venths

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

HI,

* Try clearing all the cookies and temp files in the computer.

* Check if Active-X control is enabled in the IE
My System SpecsSystem Spec
05 Feb 2010   #3
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Are you still having problems?
My System SpecsSystem Spec
.

05 Feb 2010   #4
drows

Windows xp, Windows 7, Fedora
 
 

Seem ok now.
I'll try login with Opera.

Edit: Opera seem ok too.
My System SpecsSystem Spec
05 Feb 2010   #5
matt_0978

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

then problem is solved?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem with the forum




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
New to the forum Problem with Desktop
Hey guys im not new to computers but im having a problem with installing windows 7 ultimate x64 on my tower. I actually got this tower from a guy on a trade. I put in a 500 gig hd in and also kept the 80 gig that was in there. After installation of windows 7 it says its going to reboot to complete...
Installation & Setup
Server problem at the forum ???
At times, I get an awfully slow response from the forum. And that is only since a few days. Is that a general problem or only by me. I do not have this problem with other fora.
Chillout Room
Forum post problem
For some strange reason I can no longer read the post on the SevenForums site using Explorer 8. I can see all the areas but when I click on a post or a tutorial all I get is a blank screen. This just started, and to my knowledge I haven't changed anything. My Vista machine works fine, and it...
Browsers & Mail
Problem with vista forum?
The service is unavailable. :cry:
Chillout Room


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:27.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App