Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Interface Bug

30 Apr 2010   #1
Vertex

Windows 7 Ultimate 32 Bit, Windows Developer Preview, Linux Mint 9 Gnome 32 Bit
 
 
Interface Bug

Whenever I click at my network icon on the taskbar, it will of course show that box thing that shows your network connections but here is a screenshot of that box thing. I have to hide the name of my service provider.



The bug there is that the translucent border that is supposed to surround the box is missing. It had the translucent border before but now its gone and rebooting the computer does not fix that. It seemed to start happening since I changed the MenuShowDelay setting in the registry, I turned it back to the default value, the Menushowdelay is back to normal but that bug is still there. Anything I can do please???


My System SpecsSystem Spec
30 Apr 2010   #2
win7clutz

Windows 7 Ultimate (64)
 
 

First thought would be to quit screwing around in the registry... Otherwise, have you tried a system restore point prior to your editing?
My System SpecsSystem Spec
01 May 2010   #3
Vertex

Windows 7 Ultimate 32 Bit, Windows Developer Preview, Linux Mint 9 Gnome 32 Bit
 
 

Doing a system restore might remove some program updates. The same thing happens to my Action Center box if I click the Action Center icon in the taskbar but my volume mixer box still has the translucent border. No other problems that I know of besides that.
My System SpecsSystem Spec
01 May 2010   #4
gladson1976

Windows 7 Ultimate x86 build 7600 (XP, 98SE, 95, 3.11, DOS 7.10 on VM) + Ubuntu 10.04 LTS Lucid Lynx
 
 

did you set it back the default value of 400?
best bet would be to do a system restore.

btw, its not an "Interface Bug" in the true sense
My System SpecsSystem Spec
01 May 2010   #5
Vertex

Windows 7 Ultimate 32 Bit, Windows Developer Preview, Linux Mint 9 Gnome 32 Bit
 
 

Yes, I changed the MenuShowDelay value back to 400. I had to call this topic an interface bug cause I don't know what to call it though.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Interface Bug




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
more ping drops on interface 1 than interface 2
Hello forum Gurus, I Have a machine running Windows 7 x64 with two network interfaces. This machine is being used as a DVR and is connected to 4 ip cameras. The DVR software is Milestone Go. When using interface one 3 out of the 4 cameras work without any problems but camera 4 constantly...
Network & Sharing
Is it possible to change IE9's interface to that of IE7 or IE8?
I recently upgraded to IE9 and I am absolutely appaled at the interface. The changes in it remind me of why I usually hate upgrading my software in the first place. To get to the point: Is there any way to restore some or all of the interface of IE7/8? Items of note that I'd like to alter...
Browsers & Mail
W7 tablet interface
Does anyone have any suggestions about a w7 shell or theme that'll make my tablet more touch friendly?
Themes and Styles
IDE interface?
not sure how to preview my system specs on these forums but when i use speccy to view my system information my sata hard drives show up as having an IDE interface. can anyone tell me why that is? is there something in the bios that i need to change? here is a screen of what i am seeing. thanks in...
Hardware & Devices
How Can I get My Windows7 interface to look like this?
http://forum.daz3d.com/postimages/origimage_1_2328286.jpg As a 3d artist the install of W7 has slowed my workflow.. If only I could get this look and feel back? How Can I get My Windows7 interface to look like the picture in that link. I want and need the XP Slideshow folderview and the...
Customization
Interface not registered
I have an unusual problem with Windows Media Player 12 on my Win7 Home Premium x64. I could play mp3 files normally a few hours ago but now it WMP12 pops up an error message saying that the INTERFACE NOT REGISTERED which is puzzling. I cannot play any mp3 from my directories but I can play...
Music, Pictures & Video

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:19.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App