Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Login problem

23 May 2010   #11

Microsoft Community Contributor Award Recipient


I think you can take all the credit for that, but you're welcome for the thanks.

My System SpecsSystem Spec
23 May 2010   #12


beta testers eh.. well guess you never saw that one coming
My System SpecsSystem Spec
23 May 2010   #13

Windows 7 Ultimate 32 bit

Surely glad to hear you solved it and are back up an running.
My System SpecsSystem Spec

23 May 2010   #14
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64

Apprently not Just discovered after a few restarts the problem comes back to haunt me. EUGH.

I gave in a few hours ago, and threw in the towel, formatted this baby, hope to never see it again.

This is really anoying the SH*T outa me.

Just looking through the event logs i found this, all logged at the times i attempted to log in.

Fault bucket , type 0
Event Name: APPCRASH
Response: Not available
Cab Id: 0

Problem signature:
P1: winlogon.exe
P2: 6.1.7600.16447
P3: 4ae7b522
P4: UxTheme.dll
P5: 6.1.7600.16385
P6: 4a5be093
P7: c0000005
P8: 0000000000019a57

Attached files:

These files may be available here:

Analysis symbol:
Rechecking for solution: 0
Report Id: bb821fce-666c-11df-84df-000a94022733
Report Status: 6
Thing is, i KNOW all the theme patchers i install cause the same reaction. But i have no clue as to what is causing UX to act in this quite odd way.

I live to customize my PC, i feel so.... disabled with out my custom themes

I'm really running out of things to blame, but if anyone else has any ideas, please let me know.

EDIT: Probably should mention this, Once i've logged in (after disabling ux service on admin account) i can re enable the patcher service, and use my custom themes as expected.
My System SpecsSystem Spec
23 May 2010   #15


i'm sorry to hear that Uber.I agreed without customization ,the PC looks dull to me. And your problems is quite new. Maybe UX core having sort of missconnection with winlogon.exe . How should I say this
My System SpecsSystem Spec
23 May 2010   #16
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64

Clash? I'd say so. but i don't know why it's only arising now, and why everyone else isn't having a problem
My System SpecsSystem Spec
23 May 2010   #17


yeah,that's the word. It still in beta right and does that mean this app works on other tester but not you?
Since you said everyone else isn't having this kinda problem
My System SpecsSystem Spec
23 May 2010   #18
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64

id say so, it has worked fine for me for over 5 months, why stuff up now..
My System SpecsSystem Spec
23 May 2010   #19
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64

Wow, who would have thought....

Dead sure if fixed it for good.

Custom Theme that was running was causing the problems. Both the theme running when the crash occurred & the theme i tested to see if it was the theme at fault where both customized by me. Gosh am i really that bad.

Least it's DEFIANTLY Solved now.
My System SpecsSystem Spec
23 May 2010   #20


YOU FIND IT!! .Whoop.. never guess that.Oh reminds me of UXcore of course. Theme etc

maybe me myself will be cautious in choosing custom theme after these
My System SpecsSystem Spec

 Login problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
login problem
Hello, I recently cleaned my hard disk of some malware i had. So i restarted my computer and windows 7 starts up but the login does not appear only the background appears. like so: i do have a recovery disk and access to the cmd. i tried the start up...
General Discussion
Login problem
I have forgotten my login password for win7 and can't get in to my computer. Is there any way i can get around this.Thank you.
General Discussion
Problem with login
Hey guys :) I have very strange problem This morning I installed this pack on my Win 7 Ultimate x86 Browsing Windows 7 Utilities on deviantART When I restarted my PC it showed me welcome screen and then a black screen only with the pointer. Then I went in safe mode and removed only the visual...
General Discussion
Bad problem with login
Hello I have very serious problem.Everything started 1 month ago. Everything with my Windows 7 was okay,I didn't have so many programs-around 10.But one morning when I turned on my PC and started to log in,it wrote me Welcome and I waited to show me the desktop,but it take me back at log in as it...
General Discussion
Login, Not your run of the mill problem.
Google, ask windows, and seven forums, pull results that are not fixing this weird issue. Previously, Windows 7 would just boot up and go to my desktop. Now in the last 3 days it will boot and sit a the login screen with my "Administrator" account and "Other User" appears to the right, with ...
General Discussion
Login problem
I updated to windows seven about a month ago and no problems until this week. I turned on my computer and loged in, and it was extremly slow and unresponsive. When I say extremly slow, I mean it took over an hour and some of my desktop icons were still white. I tried Ctrl+Alt+Delete and closed...
Performance & Maintenance

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:16.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App