Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: strange behaviour


08 Jun 2010   #1

win7 Enterprise
 
 
strange behaviour

Hello

Since a few weeks i noticed a strange behaviour on my comp.
My os is Windows 7 Enterprise and every time i startup i have to logoff and login again to use my keyboard,however my mouse is working properly.
Anyone a clu how to fix this besides making a new account??

Frans

My System SpecsSystem Spec
.

08 Jun 2010   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Welcome

Sevral things you can try. You can repair corrupted files. Go to search type cmd, then right click and run as administrator. In the cmd prompt, type sfc /scannow.

If that does not work, you can try a repair install
www.sevenforums.com/tutorials/3413-repair-install.html?filter[2]=General Tips
My System SpecsSystem Spec
08 Jun 2010   #3

 
 

you may also need to check if you're keyboard really good. try using it on other computers.

Is it wireless or wired?
I sometimes encounter it and transferring from USB port to another fixed it.
My System SpecsSystem Spec
.


08 Jun 2010   #4

Windows 7 Home Premium 32-Bit - Build 7600 SP1
 
 

I am guessing you have a USB Keyboard. If it is plugged into the back on a USB card, try this. Unplug it and plug it into the USB port on the front under the Power Switch. Silly as this may sound, in some cases, it does make a difference. Thanks,
My System SpecsSystem Spec
09 Jun 2010   #5

win7 Enterprise
 
 

thx for all the answers,but i think it's nothing with the keybord,cause when i login again everything is normal.
it's just at the start it won't work,and it's an wireless logitech keybord.
My System SpecsSystem Spec
19 Apr 2012   #6

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Have u tried removing the drivers and re-installing them,,or even just updating them,,as they may have become corrupted !!
My System SpecsSystem Spec
19 Apr 2012   #7

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Considering it is Windows 7 Enterprise, have you taken the issue to your I.T. staff?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 strange behaviour




Thread Tools



Similar help and support threads for2: strange behaviour
Thread Forum
Strange Mouse Behaviour Hardware & Devices
Strange behaviour in setup Installation & Setup
Strange RDP Behaviour Network & Sharing
Strange Gadget behaviour Gadgets
Strange Speaker behaviour Sound & Audio
Strange behaviour on Lenovo T60 Graphic Cards
Strange TV Signal Behaviour Media Center

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:53 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33