Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Win Explorer isn't working fine, probably due to RPC errors or malware

07 Jul 2010   #1

Windows 7 Ultimate 32-bit (7.1.7600.16385)
 
 
Win Explorer isn't working fine, probably due to RPC errors or malware

Hi, I'm glad to be in this forum

Well, the problem is I was using an .exe that surely was malware.

I use Comodo Firewall and I blocked the access to that file, so when I tried to open it, it didn't let me, so I don't know why I gave it admin rights and opened it. It seemed to work fine, but when I rebooted my PC, I couldn't open anything via explorer.exe, i got this error messages



When I boot in safe mode everything's fine.

RPC service is running, according to services.msc

Right now I'm canning my system for viruses, will post the results when done.


Thanks.

My System SpecsSystem Spec
.

07 Jul 2010   #2

Windows 7 Enterprise x64 SP1
 
 

RPC Server Unavailable - read this
How to Fix RPC Error When the RPC Server is Unavailable - or this
even though these seem like older articles, I believe that they may be relevant.

These may provide a possible fix or at least give some insight into it. Might try uninstalling Comodo and rebooting then see if problem remains. Let me know what happens, so I can help you further if necessary
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Win Explorer isn't working fine, probably due to RPC errors or malware





Thread Tools



Similar help and support threads for2: Win Explorer isn't working fine, probably due to RPC errors or malware
Thread Forum
Internet Explorer stopped working - update errors 9C4D & 9C48 Browsers & Mail
Internet not working, windows update, ping, DNS, etc. working fine Network & Sharing
Windows Explorer has stopped working errors - Windows 7 Op Sys 64 bit General Discussion
ASUS HD6950/70 installed , working fine.Getting detection errors Graphic Cards
RSAT Is Not Working Fine Customization
Windows Explorer Has Stopped Working, constant errors. BSOD Help and Support
installs fine, runs fine, reboots..not fine Installation & Setup

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:40 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33