Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Do I have a problem and if so what is it?

12 Jul 2010   #41

Windows 7 Ultimate
 
 

Howdy Steve,
Tried everything on the first link, no luck. Try looking at the other with a clearer head tomorrow. Thanks for the links. Goodnight
glennc

My System SpecsSystem Spec
.

13 Jul 2010   #42

Windows 7 Ultimate
 
 

Good Day Steve,
No luck. The only thing I didn't try is the wbengine download and rename. There is a version in the location specified. Prior to the reformatting of the E: drive, it was functioning perfectly, well I never restored from one, but they proceeded normally.
Now I keep getting the same error message.
Might you or anyone have further suggestions up to and including Restore/Repair Installation?
Thanks again to all for your kindness.
glennc
My System SpecsSystem Spec
13 Jul 2010   #43

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by glennc View Post
Good Day Steve,
G'day Glenn
Quote   Quote: Originally Posted by glennc View Post
No luck. The only thing I didn't try is the wbengine download and rename. There is a version in the location specified. Prior to the reformatting of the E: drive, it was functioning perfectly, well I never restored from one, but they proceeded normally.
But are you sure your version of wbengine isn't corrupted? See below for a suggestion.
Quote   Quote: Originally Posted by glennc View Post
Now I keep getting the same error message.
And that message is?
Quote:
a 0x80070002 error
because of an unfinished update or
Quote:
So I am presently unable to use Windows 7 Backup.
?
Quote   Quote: Originally Posted by glennc View Post
Might you or anyone have further suggestions up to and including Restore/Repair Installation?
Continuing from above, I would try this:
http://www.sevenforums.com/tutorials/1538-sfc-scannow-command-system-file-checker.html Even if sfc/scannow says everything's okay run option two, to double check.

~~~ ~~~ ~~~


You had asked earlier 'bout your folder's changing color....Have you seen green yet?
I know its been touched on.

This link explains it in XP:
Why does Explorer display some files in blue color and some in green?

And the same holds true for Windows 7:
What do green folders mean in Windows 7 Explorer? - Super User

Blue = Compression
Green = Encryption


Quote   Quote: Originally Posted by glennc View Post
Thanks again to all for your kindness.
glennc
Your welcome Glenn. Not sure how your life style goes, but mine's going to get a little busy here the next couple of hours.

Just take your time, gregrocker said it best:
Quote:
Best to limit your actions to only exactly what you want to do at the moment, nothing else. If you have any questions, ask here.
We'll get it figured out........
My System SpecsSystem Spec
.


13 Jul 2010   #44

Windows 7 Ultimate
 
 

Howdy Steve,
Checking on internet suggests doing a chkdsk on all my drives as the first step. Will due. In reference to an unfinished update, this morning I ran MS Basline Security check and it stated that the previous error was no longer true. I have no unfinished updates. Hope that helps. Will do you check also. Get back when you can.
Take care Sir!
glennc
My System SpecsSystem Spec
13 Jul 2010   #45

Windows 7 Ultimate
 
 

Howdy Steve,
Well, I did the /scannow in elevated privilege, Chkdsk with both options checked from Windows, E: while online, C: on restart. No problems noted on any of the above checks.
Found from you the article on Microsoft Ask Question a thread on the 0x80070002 error.
They suggested deleting Windows media player network access and enabling Administrator account. Neither has help.
It will do a System Image. When Backup with System Image is run it states, shadow copy of C:, Creates and finishes System Image, begins shadow copy of E: drive and fails with the above error I believe referencing the E: drive.
I tried in both my account and the newly created Adminstrator account. Same results.
Currently shallow breathing into a brown paper bag and awaiting an assistance that is offered.
Oh, added system specs.
glennc
My System SpecsSystem Spec
14 Jul 2010   #46

Windows 7 Ultimate
 
 

Steve/Anak,
As this thread has been marked as solved, I started a new thread in the Performance and Maintenance Section. Hopefully you will continue your assistance over there. Sorry for being a wuss for not doing the wbengine thing. Should I do it. Is it easily reversible?
Anxiously awaiting
glennc
Thanks BTW
My System SpecsSystem Spec
15 Jul 2010   #47

Windows 7 Ultimate
 
 

Well Steve,
I decided to give your suggestion via the links you provided, to do the wbengine.reg change. Was painless and explained fully.
But unfortunately it did not cure the problem.
Thanks for your effort.
glenn
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Do I have a problem and if so what is it?





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:58 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33