Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ATI Radeon Xpress 200 - GPU RC410


23 May 2009   #1

Windows 7
 
 
ATI Radeon Xpress 200 - GPU RC410

What should I install to get it running on my Windows 7 RC?

When I used the Beta I had installed a bunch of stuff that I don't remember that got the OS to display those thumbnails when you hover over windows and the flashy Alt+tab switching pane.

Here's a screenshot of the Video Card's specs.



Help me please.

I have 1 GB of RAM.

My System SpecsSystem Spec
.

24 May 2009   #2

Windows 7
 
 

PLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEASSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEE help.
My System SpecsSystem Spec
25 May 2009   #3

Windows 7
 
 

Pretty Please.
My System SpecsSystem Spec
.


03 Jun 2009   #4

Windows 7 RC
 
 

i have the same problem.. it worked on Beta but now the driver no longer works on RC.. bummer
My System SpecsSystem Spec
03 Jun 2009   #5

Windows 7
 
 

It's kinda working for me now. Try installing the latest ATI catalyst + Driver for Windows 7 (available on their website) and then start Windows Update. After the OS downloads and installs a sufficient number of updates, it starts working all of a sudden after a restart.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ATI Radeon Xpress 200 - GPU RC410




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:46 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33