Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ATI 10.9 driver not showing as installed


19 Sep 2010   #1

Windows 7 Ultimate SP1 64- bit
 
 
ATI 10.9 driver not showing as installed

Hi I just installed the latest drivers from ATI, 10.9, but it's not showing as installed in device manager.
What's wrong?



Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.

19 Sep 2010   #2

Windows 8.1 Pro w/Media Center 64bit, Windows 7 HP 64bit
 
 

The driver version 8.771.0.0 is from the 10.9 update. See top of page 2.

http://www2.ati.com/relnotes/catalys...ease_notes.pdf

Jim
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2010   #3

Windows 7 Ultimate SP1 64- bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Phone Man View Post
The driver version 8.771.0.0 is from the 10.9 update.

http://www2.ati.com/relnotes/catalys...ease_notes.pdf

Jim
I was going by the driver date which surely should be 15th of September.
My System SpecsSystem Spec
.


19 Sep 2010   #4

Windows 8.1 Pro w/Media Center 64bit, Windows 7 HP 64bit
 
 

You need to go by the release notes and it shows the version. The driver was probably written on the 8/25/2010 date but not tested and released until Sept 15.

Jim
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2010   #5

Windows 7 Ultimate SP1 64- bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Phone Man View Post
You need to go by the release notes and it shows the version. The driver was probably written on the 8/25/2010 date but not tested and released until Sept 15.

Jim
Thanks for your help.
My System SpecsSystem Spec
19 Sep 2010   #6

Windows 8.1 Pro w/Media Center 64bit, Windows 7 HP 64bit
 
 

Your welcome.

Jim
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ATI 10.9 driver not showing as installed




Thread Tools



Similar help and support threads for2: ATI 10.9 driver not showing as installed
Thread Forum
Device status - no driver installed, but driver IS installed Drivers
Solved 4gb installed only showing 2.75 usable? is this right? what can i do? Hardware & Devices
RDC not showing printers installed locally Network & Sharing
Solved Installed new HDD - Isn't showing up Hardware & Devices
8GB ram installed on 64bit, only 3.2 showing? Hardware & Devices
Solved No battery meter showing with UPS installed Hardware & Devices
4GB of RAM installed only showing 3GB Hardware & Devices

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:55 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33