Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Strange ATI 4850 and June AMD Driver Issue


20 Jul 2011   #1

Windows 7 Pro x64 SP1 and Mac OS X 10.8.3
 
 
Strange ATI 4850 and June AMD Driver Issue

Strange ATI 4850 and June AMD Driver Issue

Ok, so I am having a strange issue with my ATI 4850. When I get new driver(s) I test the driver(s) on a old IDE hard drive. If the new drivers are stable I install them on my raided hard drives.

Here is my issue. My 4850 will only work on the IDE hard drive but not the raided hard drives. The installations are identical and have the same drivers installed. So what could be causing this? May drivers work fine.


My System SpecsSystem Spec
.

20 Jul 2011   #2

Windows 7 Home Premium 64bit sp1
 
 

Have you tried installing from safe mode ?
My System SpecsSystem Spec
20 Jul 2011   #3

Windows 7 Pro x64 SP1 and Mac OS X 10.8.3
 
 

Yes, I have tryed uninstalling the card in safe mode then reinstalling it.
My System SpecsSystem Spec
.


20 Jul 2011   #4

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

The IDE drive, is that in your current setup or on a different machine? Have you tried uninstalling driver off IDE drive first before installing driver on RAID drives? To make sure that the uninstall is completely gone, have you checked your registry for any strings that might be left lingering around? What about any type of malware, spyware and Virus's on your system. These can play havoc with installs and uninstalls.

Note: have you tried rolling back your driver to one that didn't have any issues. Try a system restore before issue started.
My System SpecsSystem Spec
20 Jul 2011   #5

Windows 7 Pro x64 SP1 and Mac OS X 10.8.3
 
 

Like I said the may drivers work. I have installed the drivers the same way on both drives. I even tryed installing windows on another ide hard drive and then installed the drivers and it worked. Then installed windows on another sata drive and the same thing does not work. What gives? It a strang problem that is something I have never seen before.
My System SpecsSystem Spec
21 Jul 2011   #6

Microsoft Windows 8.1 Professional
 
 

Stick with Catalyst 10.12 for that model of videocard.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Strange ATI 4850 and June AMD Driver Issue




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Strange ATI 4850 and June AMD Driver Issue
Thread Forum
June 11 Windows 7 Updates Seem to Have Caused An Issue... Windows Updates & Activation
Strange Print Driver issue Drivers
Strange issue Hardware & Devices
Strange Driver Issue Drivers
ATI Radion 4850 issue Graphic Cards
ATI 4850 driver issues Graphic Cards

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:57 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33