Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Nvidia 8400 GS problem in W7

25 Jul 2011   #1

w7 ult ps1 32bit
 
 
Nvidia 8400 GS problem in W7

My system
MB P4M900M MSI
P dual core 2180
M ddr2 667 2M
GC 8400 gs

I cant run videos , the image slow like a worm and even youtube 360 has lag.

Aereo works and I installed the last driver in the Nvidia page (275.33 ) and used the compatibility with Vista trick.
In system resources the GC appear with no problem.
I was running XP without problem previously.

There is a place where I have to give access to Windows 7 to recognize my card ?

PD: when I try to use Win update gives me error in the Nvidia update.

My System SpecsSystem Spec
Reply

 Nvidia 8400 GS problem in W7





Thread Tools



Similar help and support threads for2: Nvidia 8400 GS problem in W7
Thread Forum
Solved Sony Vaio VGN-NR21Z laptop Windows 7 NVidia 8400 Video Driver required Drivers
nVidia 8400 GS and ATI Radeon 9200 Graphic Cards
Solved Nvidia Geforce 8400 SE Graphic Cards
nvidia 8400 m gs split screens Graphic Cards
please help Geforce 8400 GS Driver problem Graphic Cards
HP Photosmart 8400 Hardware & Devices
nVidia Geforce 8400 GS Graphic Cards

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33