Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Latest AMD Catalyst Video Driver for Windows 7

18 Mar 2009   #101

Windows 7 Ult x64(x2), HomePrem x32(x4), Server 08 (+VM), 08 R2 (VM) , SuSe 11.2 (VM), XP 32 (VM)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by julian nold View Post
I updatet mine as well



Sry I didn't got the big part

Shell I take the screenshots after deinstall or are the screenshots I uploaded ok?


Just as info! The cards are called 3870x2 in the drivers but they are tow 3870^^

THX 4 your help!

Greetings
Julian
ok i added your id in this inf file...
atinf.zip
download it and extract it here...
X:\ATI\SUPPORT\9_3_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu\Driver\Packages\Drivers\Display\LH6A_INF
where x is the default drive (which is of course the drivers default install...)
like i said make sure you unnistall anything related to ati and restart....
other than that thats it...
and then install...
it should recognize the id and install the right drivers



My System SpecsSystem Spec
.

18 Mar 2009   #102

Windows 7 Beta
 
 

Hm, I uninstalled everything than resarted and installed the new version with your inf. but it chanced nothing ... the installation was faster than usual (but as fast as it was with the normal inf.) and ended with the "Succesfull" screen ... after reboot the Windows 7 8.12 seems to be installed again?

Latest AMD Catalyst Video Driver for Windows 7-alienware-m17.jpg

Ah and now I don't even have CCC^^ (just realiced^^)

Thank you for youre help!

Greetings
Julian

edit: sry but here in germany it's late so I'll take a second look at this thread tomorrow^^


My System SpecsSystem Spec
18 Mar 2009   #103

Windows 7 Ult x64(x2), HomePrem x32(x4), Server 08 (+VM), 08 R2 (VM) , SuSe 11.2 (VM), XP 32 (VM)
 
 

actually now the default ms drivers are installed...
ok the last thing to do is to right click the driver and click update driver software
like so...
Name:  driver 4.png
Views: 3031
Size:  62.1 KB
Name:  driver 5.png
Views: 4107
Size:  62.9 KB
Name:  driver 6.png
Views: 4418
Size:  72.7 KB
now point it to where you exacted the inf and where the Windows 7 drivers are...
Name:  driver 7.png
Views: 2752
Size:  92.7 KB
make sure you have point to the updated inf and not the old one....
the recent one is the C7 with the other inf as a fallback
Name:  driver 8.png
Views: 2818
Size:  100.3 KB
Name:  driver 10.png
Views: 2809
Size:  66.1 KB
note that it says that this driver is not signed...(ATi better not leave it like this...)
choose the video card that matches yours.... (it should only be one as the one i inserted is the directly related to yours...)
Latest AMD Catalyst Video Driver for Windows 7-driver-11.png
a prompt and should you get this just ignore and click on install...
after this the new drivers should install...
and thats all to it...
if you havent done so install the ati catalyst and should recognize that the Windows 7 driver is installed and not prompt to install it...


My System SpecsSystem Spec
.


19 Mar 2009   #104

Windows 7 -x6
 
 

has anyone got these to work? ive tried using both these installs, and running them in compatability and everything. they wont even run for me. (running x64 7057) wouldent work when i ran 7000 either
My System SpecsSystem Spec
19 Mar 2009   #105

Windows 7 Ult x64(x2), HomePrem x32(x4), Server 08 (+VM), 08 R2 (VM) , SuSe 11.2 (VM), XP 32 (VM)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by TheTeZ View Post
has anyone got these to work? ive tried using both these installs, and running them in compatability and everything. they wont even run for me. (running x64 7057) wouldent work when i ran 7000 either
your not supposed to run these in compat mode as these are geared for windows 7
also what do you sign do you get that these arent running?
also can you post your Hardware ID's?
My System SpecsSystem Spec
19 Mar 2009   #106

Windows 7 -x6
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by darkassain View Post
your not supposed to run these in compat mode as these are geared for windows 7
also what do you sign do you get that these arent running?
also can you post your Hardware ID's?

Well i tried running them with out compatability mode, nothing happened. I can click the icons and no go...

Intel Core2 Duo 2.20ghz
8gb Ram
64x Windows 7 7057
Ati radeon sapphire 1050x
My System SpecsSystem Spec
19 Mar 2009   #107

Windows 7 -x6
 
 

HA HA HA sorry i am an idiot..... i forgot, i did get these working, its my sound thats been giving me trouble now... :-/
My System SpecsSystem Spec
19 Mar 2009   #108

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by TheTeZ View Post
HA HA HA sorry i am an idiot..... i forgot, i did get these working, its my sound thats been giving me trouble now... :-/
lol

These drivers were actually easy to install for a change
My System SpecsSystem Spec
19 Mar 2009   #109

Win Xp/7
 
 
Problem with all catalysts

Hello!. I have dual boot with win xp. After installing Windows 7 i run all win updates as some drivers were missing. Then installed three versions of catalysts but none of them worked. Instalator works, i go through whole process, but no drivers installed. I just have Windows 7 drivers - standard vga graphic adapter. Windows 7 doesnt detect type of monitor and type of card! I have 16MB vram.
I searched forum and found that my chipset nforce2 can make troubles. So i installed newest drivers thanks to this guide. After some reboots tried newest catalysts and the same situation. Instalator works, but no drivers updated. I have hd 3450 agp and Windows 7 5057. Plz help. My eyes suffer cuz of low refresh rate.
Latest AMD Catalyst Video Driver for Windows 7-untitled.jpg
If it can help somehow, al devices run on bus 0 while graphic card and hd audio contoler run on bus 2. The latter have error in device manager:
This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)

If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system.

edit:
I downloaded Agphotfix 9.3 driver for vista and run in compatibility mode. During instalation now i see ring progress indicator, so something happens. But when finished i get error.
From report:
Driver Install: the driver package does not specify a hardware identifier


My System SpecsSystem Spec
19 Mar 2009   #110

7600.20510 x86
 
 

"This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12)"

For this, unless you really are using all resources which I doubt, you need to update your motherboard bios.

As far as the 9.3 hotfix for agp, I get the same error about the hardware i.d. The 9.3 hotfix for my XP installed flawlessly.

How can we install 9.3 on Win 7? How do we make it accept our hardware ids? Anyone know?
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Latest AMD Catalyst Video Driver for Windows 7




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:17 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33