Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Latest AMD Catalyst Video Driver for Windows 7


05 Mar 2009   #61

windows seven
 
 

I expercienced some bugs when i tried to upgrade from 7000 to 7048.
None of the catalyst driver ever installed properly... I had to let the generic windows drivers to get my two HD3870 to work. :-/


My System SpecsSystem Spec
.

05 Mar 2009   #62

Windows 7 Ultimate x64 (Build 7600 RTM)
 
 

Use Driver Sweeper to remove all the old drivers then install the new ones. Worked fine for me now 9.2 is working great on build 7048.
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2009   #63

windows seven
 
 

That's what i did. But i need to mod the drivers because i'm running a laptop, maybe the mobility modder is responsable.
My System SpecsSystem Spec
.


06 Mar 2009   #64

Windows 7 Beta
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by smarteyeball View Post
Multi monitor support seems a bit foobar in 9.1 and 9.2 under Seven.

I can't swap displays (it just disables the second monitor) so I can't disable my 24" and run my projector as the main screen


No problems with Vista.

Ahh, Catalyst, lol.
Smarteyeball, have you found a solution for this problem yet? I too just want to swap displays when I use my projector, so it's pretty annoying that I'm not able to do so. I'm just using the most recent Windows 7 Beta drivers but maybe I'll try some Vista drivers to see if that helps.
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2009   #65

Windows 7 (7000) public beta
 
 

I'd normally update, but it's probably a big download and with 7 RC coming, may wait.

My beta_w7-32_8-56-1-081203a-72489 drivers and control center are working fine. Even have ATI Overdrive and have card overclocked.

Card: ASUS EAH3450 (with V-cool heat sink) no fan. Super quiet.)

(Original Device Name:ATI RADEON HD 3450/4230/4250 (RV620 LE))
My System SpecsSystem Spec
08 Mar 2009   #66

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Captain Hilts View Post
Smarteyeball, have you found a solution for this problem yet? I too just want to swap displays when I use my projector, so it's pretty annoying that I'm not able to do so. I'm just using the most recent Windows 7 Beta drivers but maybe I'll try some Vista drivers to see if that helps.
Sorry mate, no I haven't. Not with cat 9.2 anyway. I had no problems switching displays with 8.12 and 9.1 however. 9.2 are sometimes even a little flaky in Vista with display swapping.
My System SpecsSystem Spec
08 Mar 2009   #67

Windows 7 Beta
 
 

Thanks for the response. I guess that's why they're beta drivers.

By the way, I've had a bit more success with swapping the displays by bringing up the context menu on the desktop and clicking on "screen resolution." There's also a box that you can tick there to choose the primary display. It seems to work when I do that but forgets which one is the primary after reboots sometimes.
My System SpecsSystem Spec
08 Mar 2009   #68

w/seven 7100 x64
 
 

I must be doing something else wrong, when I try to put in the 9.2 for vista it knocks out both screens, then I go thru the booting from disc and go back in time to get the windows 7 drivers back. When I try the xp 64 drivers they don't install. When I install Vista and up-grade the drivers overwrite and I'm back to the beginning. I'm of the firm beleaf that the only option for anyone with a new ATI card is to buy an NVIDA card, my brother runs one and doesn't have a problem
My System SpecsSystem Spec
09 Mar 2009   #69

Windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by win7 View Post
I see non of the older cards like radeon 9600, 9800 are supported in the windows 7 driver, i am just wondering if anyone has tried the 9.2 vista driver for the 9600?

I am using the driver from windows update, rivatuner shows it as 8.12.
I have tried the 9.2 Vista drivers for my radeon 9600 but these do not seem to work. It gives an failure when installing the driver.

Also what I experience with the 9.1 is that once I have MCE running on the TV (via TV-Out) that it consumes a lot of CPU (up to 80% with a Duo Core 3 Ghz Intel CPU). My feeling is that the 9.1 drivers are not working 100% with Win 7 and multiple displays. Anyone else who experiences this problem? Or anyone who knows what is going on?

Anyone knows when is ATI coming up with a driver for the older (cq Radeon 9600 etc) cards for win 7?
My System SpecsSystem Spec
09 Mar 2009   #70

Vista Enterprise x64 SP1
 
 

Got a laptop with an X1300 and all I'm getting so far is installers getting stuck at "enumerating source media", the new catalyst install manager just doesn't work that well for me at all
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Latest AMD Catalyst Video Driver for Windows 7




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:03 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33