Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ASUS HD6950/70 installed , working fine.Getting detection errors

10 Sep 2011   #1
jwill58

Windows 7 Professional 64bit
 
 
ASUS HD6950/70 installed , working fine.Getting detection errors

My PC works great most of the time. But...I wanted to install ASUS Smart Doctor on my PC and I get the error "GPU not detected" ! I have updated and cleaned and reinstalled my Graphics driver many times. When I check my "device mannager" it tells me my Graphics Card is installed and working properly ! So which is it ? I can ignore all this and go on about my bussiness, but like today, I got a BSOD because I tried to watch a video using the wrong player. It restarts fine and I can watch any movie I have on this PC, which is a lot. Its these every now and then problems that drive me crazy. Any suggestions ? Thanks,
John


My System SpecsSystem Spec
.
11 Sep 2011   #2
Terronium 12

Windows 10 Technical Preview - x64
 
 

Can you access CCC, what driver release are you currently using?

Furthermore, when you installed CCC did you get any installation errors/warnings?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ASUS HD6950/70 installed , working fine.Getting detection errors




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD Error, Office Comp., Safe Mode is Fine, Multiple Errors
At my end here on this problem, our office admin came to me with this issue and I am about to pull my hair out. Here are the "Grab All" files from the tool that was available on the website here, dumps, sys. info, etc. If anyone out there can make sense of this, please let me know, thanks.
BSOD Help and Support
Internet not working, windows update, ping, DNS, etc. working fine
Hello, I've got a Dell laptop here that isn't functioning properly. I can't get this to work for the life of me! I am currently using this laptop with a different hard drive, it's the install on the SSD that doesn't work. I know that the quick fix would be to simply reload windows, but I don't...
Network & Sharing
WLM installed and been fine till friday
I have WLM installed and been fine till friday, I have not changed anything added any new software and now Inbox just shows that even if i recieve an email or like this morning i clicked on inbox and i had 10 emails. but according to WLM i had none. then my contacts dont show anyone online or away...
Browsers & Mail
ATI Radeon VTX HD6950 + Samsung SyncMaster P2470 + Asus P6T Deluxe v2?
ATI Radeon VTX HD6950 + Samsung SyncMaster P2470 + Asus P6T Deluxe v2 and why cant i choose the full screen resoultion HD ( 1920x1080 ) I use HDMI cable.
Graphic Cards
Win Explorer isn't working fine, probably due to RPC errors or malware
Hi, I'm glad to be in this forum :D Well, the problem is I was using an .exe that surely was malware. I use Comodo Firewall and I blocked the access to that file, so when I tried to open it, it didn't let me, so I don't know why I gave it admin rights and opened it. It seemed to work fine,...
General Discussion
No Sound, drivers installed fine
Hi i've been looking around on the internet about a problem that has happened on my new pc I built it myself and for the first few days the sound was working perfectly but in the last few days it has stopped working altogether, all the drivers are installed fine but neither WMP or iTunes play any...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:31.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App