Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Installed new video card now no boot and no beeps


20 Feb 2012   #1

Win7 64 bit
 
 
Installed new video card now no boot and no beeps

I've been building and upgrading PCs for a while and never had this happen before. Any help would be great!

I'm running on an Intel DP55WB motherboard with a PCIe 2.0 x16

I pulled the old Radeon 4600 series video card and put in a XFX Radeon HD 6770. When I try to boot it up, the lights and fans come on, but I get no signal to the monitor, no beeps, and the pc doesn't boot.

It had a thermaltake 600 AP power supply in it (which should be more than enough) but I put in an Antec 750w high current gamer supply in and same no boot. I then thought there might be a problem with the slot on the board so I swapped the old card back in the same slot and it booted right up. At this point all I can think is that the card is bad out of the box, any thoughts before I have to go deal with RMA?

My System SpecsSystem Spec
.

21 Feb 2012   #2

Main - Windows 7 Pro SP1 64-Bit; 2nd - Windows Server 2008 R2
 
 

Sounds like a bad card, but can you check it in another PC?

Just to be sure, you have power to all the connections on the new card, right?
My System SpecsSystem Spec
21 Feb 2012   #3

Win7 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by profdlp View Post
Sounds like a bad card, but can you check it in another PC?

Just to be sure, you have power to all the connections on the new card, right?
Yep, have it all connected right. Can't try it in another pc, none available at the moment, and getting a PC to check it with is just as much trouble as taking the card back for a new one. Guess I'll swap it tomorrow.
My System SpecsSystem Spec
.


21 Feb 2012   #4

Main - Windows 7 Pro SP1 64-Bit; 2nd - Windows Server 2008 R2
 
 

It sounds like you did all the right things. My experience with XFX has been very good, but I guess there's always that one. Good luck with the new one.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Installed new video card now no boot and no beeps




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:04 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33