Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: New GTX 560 Ti doesn't display

28 Feb 2012   #11
CommandoBob

Windows 8 Professional x64
 
 

Well the previous GPU 9500GT was using VGA too so I think it was already set on VGA.


My System SpecsSystem Spec
.
28 Feb 2012   #12
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Have you tried resetting the BIOS to its factory defaults? You can do this quite easily by removing the CR2032 coin-cell battery for a few minutes and then replacing it.
My System SpecsSystem Spec
28 Feb 2012   #13
CommandoBob

Windows 8 Professional x64
 
 

DVI to D-Sub by the way
My System SpecsSystem Spec
.

28 Feb 2012   #14
1Bowtie

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

One more question, did you remove the old drivers, shut down the comp, take out the old vid card, install the new vid card, then install the latest drivers 295.73, custom install haveing all boxes checked including the box remove all old drivers.
My System SpecsSystem Spec
28 Feb 2012   #15
CommandoBob

Windows 8 Professional x64
 
 

I do not see this CR2032 battery on my mobo, where os it exactly located
My System SpecsSystem Spec
28 Feb 2012   #16
CommandoBob

Windows 8 Professional x64
 
 

I still had the old drivers installed of the 9500 GT.
My System SpecsSystem Spec
28 Feb 2012   #17
CommandoBob

Windows 8 Professional x64
 
 

Oh and when I start the PC it just shows No signal. So no BIOS or whatsoever
My System SpecsSystem Spec
28 Feb 2012   #18
Dwarf

Windows 8.1 Pro RTM x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by CommandoBob View Post
I do not see this CR2032 battery on my mobo, where os it exactly located
Here you go, highlighted in yellow:

New GTX 560 Ti doesn't display-capture.png


My System SpecsSystem Spec
28 Feb 2012   #19
cyclic

Windows 7 home premium x64
 
 

What is the make and model of the card and the motherboard.
There are 2 connections for that card, both on the edge of the card you shouldn't need to connect anything to the main board, the PCIe channels get their power from the main 24 pin connector block (it used to be 20 until PCIe came along).

I don't think you have things plugged in properly.
My System SpecsSystem Spec
28 Feb 2012   #20
CommandoBob

Windows 8 Professional x64
 
 

Both the GPU and mobo is ASUS
There are 2 PCI-E slots which I connected them with also
Battery didn't do the trick
My System SpecsSystem Spec
Reply

 New GTX 560 Ti doesn't display




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
wmp doesn't display subtitles
I am trying to see a movie (mkv file) with srt subtitles on windows media player - Windows 7 32 bit Home but I cannot. I have searched all the internet and tried different solutions but still no result. I have also installed and uninstalled various codecs and programs. Now I have installed...
Music, Pictures & Video
PC Starts but doesn't display anything
Hello, I'm CrazyKilla By this i mean, i got a new motherboard, MSI X79A-GD45 8D, i plugged in all the fans, water cooling, the 24 or something pin power cable into the motherboard, an 8 pin cable in to the motherboard, the 2 hdds, the 2 gpus, disc reader and plugged in 8gbs of ram. I push the...
Hardware & Devices
Computer doesn't display on monitor?
My computer just stopped working, powers on but no image on the monitor. Basically my computer use to freeze up during gaming then I'd had to hold down the power button and reset the computer. Mobo Audi psq pro Gtx260 I have a backup 6600gt Q6600 4 gigs of ram
Hardware & Devices
My Computer doesn't display my other HDD!
Something's wrong. My Computer doesn't display my other HDD! Device Manager and Computer Manager detects it as Healthy and Active but it's nowhere to be found. PLS HELP I'm freaking out. :cry: I created a system Image before this happened, but IT IS IN the missing hard drive. Can I use system...
Hardware & Devices
Game Doesn't Display Properly
I just downloaded a game (Clue Accusations and Alibis) and it starts perfectly. It has a full screen mode and a windowed mode. The max screen resolution for my computer is 1024x600. The game in either windowed or full screen cuts off vital portions of the game on all sides. I have made sure...
Gaming
Power options page doesn't display a "dim the display"
Hi, I just installed windows 7 on my laptop and the power options page doesn't display a "dim the display" option, nor do the keyboard commands to dim the display do anything. Is there a way to fix this? I am running a Lenovo G530 machine and there does not seem to be driver support for windows...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:56.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App