Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: New GTX 560 Ti doesn't display

28 Feb 2012   #31
Total

Windows 10 Pro - 64 bit
 
 

can you plug into the onboard video output jack? See if you get video there ..


My System SpecsSystem Spec
.
28 Feb 2012   #32
CommandoBob

Windows 8 Professional x64
 
 

I don't have an onboard video output
My System SpecsSystem Spec
28 Feb 2012   #33
Total

Windows 10 Pro - 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by CommandoBob View Post
I don't have an onboard video output

You have ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS P5KPL-AM that board ? It is the blue vga connector ..

from your specs .. Integrated Intel Graphics Media Accelerator (Intel® GMA 3100)
Max. resolution:2048x1536X32bpp, Horizontal:127.5KHz Vertical:85Hz
My System SpecsSystem Spec
.

28 Feb 2012   #34
CommandoBob

Windows 8 Professional x64
 
 

I'll take a look when I am at home, but the only video outputs I saw are on my GPUs
My System SpecsSystem Spec
28 Feb 2012   #35
Total

Windows 10 Pro - 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by CommandoBob View Post
I'll take a look when I am at home, but the only video outputs I saw are on my GPUs
I had this happen before , the bios was reset then the video card would not work at all , the onboard video was enabled . Hooked up to the onboard video , entered the bios , unselected the onboard video , restarted .. connected to the external card , all working .....
My System SpecsSystem Spec
28 Feb 2012   #36
thefabe

Windows 7 ultimate 64 bit / XP Home sp3
 
 

Just question, did you purchase the new card because you thought the old one quit working?

Reason I ask is maybe it's not the card but the board.

I suggest you try them both in a different system to make sure.

Fabe
My System SpecsSystem Spec
28 Feb 2012   #37
Solarstarshines

Windows 10 Home Premium 64bit sp1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by thefabe View Post
Just question, did you purchase the new card because you thought the old one quit working?

Reason I ask is maybe it's not the card but the board.

I suggest you try them both in a different system to make sure.

Fabe

seriously I think he needs to try a different adapter slot from the monitor to the card

Sounds like he has it hooked up completly wrong
My System SpecsSystem Spec
Reply

 New GTX 560 Ti doesn't display




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
wmp doesn't display subtitles
I am trying to see a movie (mkv file) with srt subtitles on windows media player - Windows 7 32 bit Home but I cannot. I have searched all the internet and tried different solutions but still no result. I have also installed and uninstalled various codecs and programs. Now I have installed...
Music, Pictures & Video
PC Starts but doesn't display anything
Hello, I'm CrazyKilla By this i mean, i got a new motherboard, MSI X79A-GD45 8D, i plugged in all the fans, water cooling, the 24 or something pin power cable into the motherboard, an 8 pin cable in to the motherboard, the 2 hdds, the 2 gpus, disc reader and plugged in 8gbs of ram. I push the...
Hardware & Devices
Computer doesn't display on monitor?
My computer just stopped working, powers on but no image on the monitor. Basically my computer use to freeze up during gaming then I'd had to hold down the power button and reset the computer. Mobo Audi psq pro Gtx260 I have a backup 6600gt Q6600 4 gigs of ram
Hardware & Devices
My Computer doesn't display my other HDD!
Something's wrong. My Computer doesn't display my other HDD! Device Manager and Computer Manager detects it as Healthy and Active but it's nowhere to be found. PLS HELP I'm freaking out. :cry: I created a system Image before this happened, but IT IS IN the missing hard drive. Can I use system...
Hardware & Devices
Game Doesn't Display Properly
I just downloaded a game (Clue Accusations and Alibis) and it starts perfectly. It has a full screen mode and a windowed mode. The max screen resolution for my computer is 1024x600. The game in either windowed or full screen cuts off vital portions of the game on all sides. I have made sure...
Gaming
Power options page doesn't display a "dim the display"
Hi, I just installed windows 7 on my laptop and the power options page doesn't display a "dim the display" option, nor do the keyboard commands to dim the display do anything. Is there a way to fix this? I am running a Lenovo G530 machine and there does not seem to be driver support for windows...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:25.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App