Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Graphic Card not working in a computer but working on another.

29 Mar 2012   #11
aforl

7 Home premium 62 bit
 
 

Once again thanks all who bothered to help Appreciate them.


My System SpecsSystem Spec
.

29 Mar 2012   #12
James7679

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by aforl View Post
I tried cleaning the PCIE slot and putting the card back in... And miraculously it worked.

Lol, I don't know why, it wasn't dusty/dirty before cleaning but anyway... Hopefully its because of some dust and not some other huge problems. thanks guys.
Glad to hear you got this sorted. A little dust in the right/wrong spot can wreak havoc on a system.
My System SpecsSystem Spec
06 Jul 2012   #13
moazim

windows 7 32bit
 
 
same problem..

i have exactly the same problem plz help me out....
Quote   Quote: Originally Posted by aforl View Post
Okay, basically I've this computer, with card Geforce GT220. Its been working fine, till one day there's no image in the monitor when I switched on the computer. I opened up the case, everythings plugged in correctly, nothing came loose.

I then switched the cable to the onboard GPU of the computer, and the computer is working fine (of course except that it is without the Geforce GT220).. So I thought it must have been the Geforce GT220 problem.

I then plugged the Geforce GT220 onto another computer, and to my surprise, that computer actually worked and the GT220 is actually working fine.

So now what's the likely problem? Any info you guys may need? Appreciate any help over here.
My System SpecsSystem Spec
.


07 Jul 2012   #14
moazim

windows 7 32bit
 
 

can u plz help me... i have xfx nvidia geforce 9500 gt 1gb ddr2... 2 days ago it became totally dead, my pc do not start when it is put but pc works fine with on board VGA... plz reply...
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Graphic Card not working in a computer but working on another.




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Windows 7 CPU Meter Gadget graphic not working
I have looked at other fixes for this problem here http://www.sevenforums.com/gadgets/39133-all-cpu-meter-gadget-not-working-3.html but when i try to set my Default configuration to Microsoft Windows it goes directly back to "Custom". Is there another fix that can correct this gadget error?...
Gadgets
Graphic Card not detected or not working
Hello guys I'm new here in Sevenforums, I have a problem about my computer's graphic card or video card or whatever it was i don't know exactly.First the video card is working well then I moved my computer on the second floor.Then sh*t happens my video card is not working anymore.I don't know if...
Graphic Cards
new graphic card for my old computer
Hi I have two old computer (motherboard asus p4b533, 1gb ram pc2100) I want to change the old graphic card with one which is full compatible with windows 7 Are there graphic cards for my olds pc ? what do you suggest? I don't need to play games thanks
Graphic Cards
Graphic card not working?
One day my laptop started bluescreening every startup (first time it did show some graphic issues) so I decided to reinstall windows. Well, windows couldn't install (solved now) and I bought new hd. After installing Ubuntu I found out I cannot install drivers for my graphic card (causes insane...
Graphic Cards
When I install my Graphic drivers my comp stops working??
I've tried installing it from device manager, downloading them and installing of the disc.. My Gcard is a nvidia gts 450. when I install them I restart my comp and after 'Starting windows' it just stays black.. uh? EDIT: My computer is only about 2 months old.
Graphic Cards
Graphic EQ not working
anyone got the Graphic EQ in media player to work? I can only see it ( too switch it on), in skin mode. Then when i turn it on nothing shows, same for the other "enhancements". cheers :rolleyes:
Sound & Audio

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:31.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App