Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: various sudden fps drops related to dwm.exe with new HD5450

28 Jul 2012   #1

Windows 7 Enterprise 64bit
 
 
various sudden fps drops related to dwm.exe with new HD5450

Hi all.
not long ago I bought a new ATI Radeon HD5450 graphics card.
I'm running Windows 7 x64 and after downloading the appropriate drivers from ATI, I noticed that once every few hours my Windows becomes slow - FPS wise.
everything is sluggish. it's like I'm running 10 FPS instead of the usual fluidity.
I immediately suspected the drivers so I uninstalled and reinstalled using the drivers supplied in the box of the new GPU. it didn't help.
I started eliminating processes to see which is responsible, and when I ended dwm.exe it flashed the classic theme (no aero) for a second and back again and the lag was gone, I was back to fluidity.
the problem is - it happens every few hours so that's not a proper solution.
it didn't happen with my previous nVIDIA 8500GT, started only after switching to the new HD5450.
I tried searching but couldn't find anything related to my problem..
anyone got an idea?
thanks guys

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 various sudden fps drops related to dwm.exe with new HD5450





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:37 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33