Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem in Device Manager


24 Sep 2009   #1

 
 
Problem in Device Manager

i have this pci standard pci-to-pci bridge in my device manager with a yellow triangle and i think because that, i cant install my video card correctly how i can fix this problem?

i have a windows 7 Ultimate 64 bit

My System SpecsSystem Spec
.

24 Sep 2009   #2

7600.20510 x86
 
 

We will need to know your motherboard model so we can show you the right driver to install. Usually, everyone recommends that you fill out the system specs in your profile. Welcome.
My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2009   #3

 
 

oo sorry about that my pc is:

Amd Processors 6000+ 3.0 dual core
3 GB of Ram ddr2 800mhz
Motherboard Asus M2a-vm
Video card PCI express model: E-Geforce 8400gs 512mg ddr2

How i need to do becuase when im installing the nvidia driver the 160.92 for windows 7 64bit the error put is " The Nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit" help me im desesperate i donr want back to xp!!!!!!!!!
My System SpecsSystem Spec
.


24 Sep 2009   #4

7600.20510 x86
 
 

Download and install the chipset driver for Vista x64. ASUSTeK Computer Inc. Then the driver from NVidia for your card.
My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2009   #5

 
 

But wich driver i need to download?
My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2009   #6

7600.20510 x86
 
 

AMD Chipset Driver Program for Windows 32bit/64bit Vista.(WHQL)
My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2009   #7

 
 

im download the Chipset Driver and the problem continues, i dont understand why, how i can do now?
My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2009   #8

7600.20510 x86
 
 

In four minutes you downloaded ~127 mb, installed and then then installed the graphics card driver? Doesn't seem realistic to me.

My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2009   #9

 
 

previously he had downloaded and installed and now I did it again and still the same problem as I do please help!!!!!
My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2009   #10

7600.20510 x86
 
 

Did you try to reboot after the chipset driver install? If so, try to install it manually using the device manager.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem in Device Manager




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:24 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33