Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: After installing leshcat drivers: AMD card doesn't work


15 Nov 2012   #1

windows 7 ultimate sp1 x64
 
 
After installing leshcat drivers: AMD card doesn't work

So I 'successfully' installed Leshcat drivers(v12.10) on windows 8 RTM. But its like the AMD card doesn't work. When both cards are enabled brightness control does not function. Switchable graphics panel and even the catalyst control centre are no where to be seen.

When the AMD card is disabled brightness controls work like they should. I like these Intel HD drivers because the computer is not as hot as it used to be when I was using the default drivers that installed with O.S.

When I disable the Intel HD driver, brightness controls don't work and the image quality is very poor(like using the standard video adapter drivers). Am guessing the AMD drivers didn't install properly. But the log on completion showed no errors and that the Leshcat drivers had installed properly.

I know this question should be in the eight forums but its like they're ignoring me.
What I want most is to get the switchable graphics capability.

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 After installing leshcat drivers: AMD card doesn't work




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:59 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33