Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: GeForce 8400 GS Problems with online videos


12 Mar 2013   #21

windows 7 ultimate 64 bit
 
 

I now have 3GB of RAM installed. Now waiting on the graphics card.


My System SpecsSystem Spec
.

13 Mar 2013   #22

 

Quote   Quote: Originally Posted by SwunMurrieta View Post
I now have 3GB of RAM installed. Now waiting on the graphics card.
You may notice a nice performance increase now... It's a not small upgrade going from 1 GB to 3GB of RAM.

Now let's wait for the GT 630...
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2013   #23

windows 7 ultimate 64 bit
 
 

Bad News I installed the GT630 installed the latest drivers and did the perfomance update and the videos are lagging even worse than before. This makes no sense. My ratings for my graphics are 6.8 the highest they have ever been. I don't get it. Also ever video I watch is in 360p like NBA.com for example and there is no way to change it. This is happening in both IE9 and google chrome.
My System SpecsSystem Spec
.


14 Mar 2013   #24

 

That's really strange. Now your hardware should be ok, you have an adeguate GPU and a nice RAM amount...

Try uninstalling flash player and java and chrome, then reinstall them...
Download Ccleaner: CCleaner - Standard and clean your pc, including browsers chache, temp files, [...]
Do a scan with your antivirus...

If you can't solve this - strange - issue, try using Mozilla Firefox: Mozilla Italia » Download

When you installed the GT 630, have you removed the drivers for the 8400 GS?
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2013   #25

windows 7 ultimate 64 bit
 
 

I just wiped my disk and reinstalling windows 7 right now
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2013   #26

 

Quote   Quote: Originally Posted by SwunMurrieta View Post
I just wiped my disk and reinstalling windows 7 right now
this will solve your issue...
if you can install the 64 bit version!
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2013   #27

windows 7 ultimate 64 bit
 
 

I only have the 32 bit version disk. I didn't want to wait to download a different copy
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2013   #28

 

Quote   Quote: Originally Posted by SwunMurrieta View Post
I only have the 32 bit version disk. I didn't want to wait to download a different copy
Is Windows genuine?
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2013   #29

windows 7 ultimate 64 bit
 
 

My friend gave me a copy. I thought it was 32 but its 64 I'm installing it now
My System SpecsSystem Spec
14 Mar 2013   #30

 

Quote   Quote: Originally Posted by SwunMurrieta View Post
My friend gave me a copy. I thought it was 32 but its 64 I'm installing it now
Did you backup your serial number before reinstalling Windows?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 GeForce 8400 GS Problems with online videos




Thread Tools



Similar help and support threads for2: GeForce 8400 GS Problems with online videos
Thread Forum
No Boot with GeForce 8400 GS and Windows 7 64bit Graphic Cards
GeForce 8400 GS detected, but not transmitting Graphic Cards
Solved Nvidia Geforce 8400 SE Graphic Cards
please help Geforce 8400 GS Driver problem Graphic Cards
nVidia Geforce 8400 GS Graphic Cards
GeForce 8400 GS 512MB Graphic Cards
Geforce 8400 RS error Installation & Setup

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:18 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33