Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Just upgraded to nvidia 760, audio and TF2 lag.

10 Sep 2013   #11
Boozad

W7 Pro x64 SP1 | W10 Pro IP x64 | W8.1 Pro x64 VM | Linux Mint VM
 
 

What's the make and model of your PSU?


My System SpecsSystem Spec
.
11 Sep 2013   #12
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Master57i View Post
I'm going to send the card back to NewEgg. Everything works FINE with my 550ti. EVERYONE is saying that its my PSU that's the problem. How can i test this?
Master check out post #2 where I linked you to. You could of course test the volts with the machine powered up but for the boards safety sake use the tutorial and just test the different leads with a digital multi meter - not the older analogue type ones they are ok but digital is more exact to read.
Just remember just because it shows the correct volts does not mean it is necessarily supplying the right current (amps).
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Just upgraded to nvidia 760, audio and TF2 lag.




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Upgraded from Vista to 7; Can't get NVidia Control of Geforce Card
I upgraded Vista Business to 7 Home Premium a couple days ago and I am having a problem getting my NVidia Geforce 8800 GT to function properly. Device Manager recognizes the NVidia card, but gives a "code 12" message; NVidia control panel will not come up: "you are not currently using a display...
Graphic Cards
Nvidia HDMI audio issues.
Just upgrading an old system to Windows 7 with a 9500 GT card and started having issues with a 'Static' clicking sound on Philips HDTV. Have tried to see if I can uninstall the driver but seems to always reinstall itself on boot up. Other things I have tried is disable HDMI audio settings within...
Sound & Audio
Upgraded case - Multiple Issues - Front audio not working + USB cutout
Hey there, so i changed my PC case today and have been having the following issues: Speakers plugged into the rear panel work fine however when i plug my headset into the front panel i can't hear any sound / it doesnt work at all. Also, my wireless network stick and keyboard keep randomly...
PC Custom Builds and Overclocking
HDMI Audio Out, Realtek + Nvidia
Hi Guys, I really need some help with this one. I purchased a new PC, with a Gigabyte GA-H61MA-D2V motherboard that has on board realtek audio, I also purchased a nvidia geforce GT630 graphics card which has a built in audio processor and hdmi connection which is going to my LG 42PL6010 tv. ...
Sound & Audio
Upgraded computer to nVidia GTX 560, constant Crashing.
Hi everyone, I've been having some issues since upgrading my computer to this Galaxy GTX 560 video card. My old EVGA GTX 280 did fine except I wanted to be able to run Direct X 11 and newer games on the horizon. I specifically get crashes when playing certain games. Diablo 3, Star Trek...
BSOD Help and Support
Nvidia Geforce GTX 260 HDMI Out With Audio?
So, I got a Geforce GTX 260 with HDMI Out Via a DMI Adapter. But, in order to have sound on that HDMI output, I need to connect the card to an S/PDIF output on my motherboard. My motherboard is an Asus GA-EP45-UD3L, and I do have an S/PDIF output on it. However, I do not have the cable needed...
Graphic Cards


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:41.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App