Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: DVI No Signal with graphics card plugged in (on board work)

11 Dec 2013   #1

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 
DVI No Signal with graphics card plugged in (on board work)

Hello all! I turned on my computer today and everything loaded normally. I opened up google chrome, and the screen froze for a second and the dvi went offline (computer kept running). I turned the computer back on and the dvi kept going to no signal. I took out the graphics card and I am currently running on on-board graphics.

I would like to also mention that my graphics card sits in a pci 3.0 slot but the card is pci 2.0 (its worked fine though).

I also can't put it in the pci 2.0 slot because my power supply takes up too much room and the graphics card doesnt fit.

What I tried:
Unplugging everything, then repluggin it back in.
changing the pci slot.

If you have any questions please ask!

My System SpecsSystem Spec
.

11 Dec 2013   #2

Windows 7 ultimate x64
 
 

Hey Wiznet.

do you have access to other PC? If yes, try to put the graphic card in that and see if it is working or not? This way we will be sure that the card is fine or not.
My System SpecsSystem Spec
12 Dec 2013   #3

Windows 7 Ultimate Retail Box (64-bit installed) + Service Pack 1
 
 

I would suspect the cable from the video card to the monitor went bad, assuming it's not the same type as your on-board.

Swap the cable out....
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 DVI No Signal with graphics card plugged in (on board work)





Thread Tools



Similar help and support threads for2: DVI No Signal with graphics card plugged in (on board work)
Thread Forum
No signal from Graphics Card :( Graphic Cards
Solved Monitor has no signal when plugged in to graphic card slot(dvi) Graphic Cards
Installed graphics card, monitor error (check signal cable)? Graphic Cards
Enable graphics card ports with nothing plugged in Graphic Cards

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:29 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33