Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Adobe spec's show no graphics card installed

17 Jan 2014   #51
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Check in the Unigine thread, they know all about that stuff. I can only recommend and advise on them.
The GPU should be good up too 100C
If you run where it says "Bench mark" It take 3.4 minutes I think.


My System SpecsSystem Spec
.
17 Jan 2014   #52
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Yea I chickened out I didn't want to fry anything.
But it ran way longer that what you posted it just seemed to repeat over and over again without me knowing how long it would last ?
Video quality looked pretty good,
Thanks,
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
17 Jan 2014   #53
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

It sounds like you were letting it run. After the video starts, in the upper LEFT is the benchmark button. It will run through each scene once and give a score. Use all default settings.
My System SpecsSystem Spec
.

18 Jan 2014   #54
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Photoshop 3d works and that's all I care about,
Thanks for all your help brother,
Cheers.
Attachment 302116
My System SpecsSystem Spec
18 Jan 2014   #55
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

That's good news Mike. I pointed you to the Unigine thread only for advice, you didn't need to run the benchmark. I should have said that.
My System SpecsSystem Spec
18 Jan 2014   #56
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

It's all good Gary,
That is a very cool test awesome visuals going on,
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
18 Jan 2014   #57
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Cool, not needed but if you want to check out more: Benchmarks - Windows 7 Help Forums
My System SpecsSystem Spec
18 Jan 2014   #58
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Thanks,
I did the extreme test and posted a new benchmark on my last post,
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Adobe spec's show no graphics card installed




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
PC Won't boot up with graphics card installed.
This just happened one day, but might PC will now not boot up with the graphics card in. It's an older PC (hp p6130f with a 450w PSU). I put in the EVGA GeForce 9600GSO a few years back, and everything worked fine. Now for some reason it won't boot up with the card installed. Any ideas as to why...
Graphic Cards
Installed new graphics card have question
Hello I recently built my first computer and just installed a Gigabyte GTX 550 Ti card. I have a Gigabyte z68x-ud3h-b3 mobo running of course windows 7 64 Since this is my first build and my first graphics card I was wonder if I need to do anything in the way of adjusting my mobo to use the...
Graphic Cards
Adobe after effects crash, problem with nvidia graphics card?
Hi, whenever I try to run my copy of after effects, after about 10-20 minutes when I'm trying to do things, it stops responding and a message about the NVIDIA GeForce GT 525M card comes up saying it has stopped working (crashed or whatever) does anyone know if this is because of after effects...
Graphic Cards
Installed 7, now i cant use my graphics card :(
hello people i have installed windows 7 64 pro, which i got for free with my uni :) it's on my alieware m15x which previously had xp on it, i made a partition so i can now duel boot both the problem is my laptop has 2 graphics cards, a crappy intel one and a nvidia 8800gt i think? on xp i can...
Graphic Cards
i installed my graphics card driver
guys i instaled the radeon hd 4800 serier driver for my sapphire radeon HD 4870 xvapor 2gddr5 graphics card but for sum odd reason when it goes on my desktop it shutts down n restarts after 3 seconds... or less.. What could be wrong ?
Drivers
Graphics card driver installed, but cant use it??
I'm using an old geforce fx5500, and windows 7 found and installed the drivers for it. I look in Device Manager, and I see my fx5500 and my onboard graphics both listed, and both reporting no issues. But when I right click on desktop and select Screen Resolution, the Display drop-down only lists...
Graphic Cards


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:31.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App