Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: AMD RHD7800 Artifacts

17 Mar 2014   #21
Solarstarshines

Windows 10 Home Premium 64bit sp1
 
 

I'm reading about your issue it could be your monitors can't keep up with the card and refresh rate

you might need to adjust monitor freq to above 60 hz




Attached Thumbnails
AMD RHD7800 Artifacts-img_20140317_074637-1-.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.
17 Mar 2014   #22
lsaw2

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

The primary monitor info

1920 x 1080
h 67 v 60
vga

the secondary doesn't give h/v values just says 60 lol

both are setup in display settings at 60 and only other frequency on offer is 59.
My System SpecsSystem Spec
17 Mar 2014   #23
Solarstarshines

Windows 10 Home Premium 64bit sp1
 
 

try unplugging one
My System SpecsSystem Spec
.

17 Mar 2014   #24
lsaw2

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

ok will try that later, and get back to you tomorrow, I have to be using the monitors all day now!

ta
My System SpecsSystem Spec
19 Mar 2014   #25
lsaw2

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

so unplugging one leaving just the '2ndary' monitor in use and the problems stayed. using the primary monitor on it's own was fine.

I have switched out the connector that had an adapter on it and gone for 2x dvi cables. so far had no issues but will continue to take note whilst I use it today.

ta
My System SpecsSystem Spec
19 Mar 2014   #26
Solarstarshines

Windows 10 Home Premium 64bit sp1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by lsaw2 View Post
so unplugging one leaving just the '2ndary' monitor in use and the problems stayed. using the primary monitor on it's own was fine.

I have switched out the connector that had an adapter on it and gone for 2x dvi cables. so far had no issues but will continue to take note whilst I use it today.

ta

Your second Monitor must be bad if the Primary was fine i would send it in
My System SpecsSystem Spec
19 Mar 2014   #27
Devlin1888

Windows 7 Home Premium 64Bit
 
 

Could be a faulty VGA/port in the second monitor?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 AMD RHD7800 Artifacts




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Flashing artifacts
I currently installed windows 7 premium, switching from Windows xp. Everything seemed to be going on. went through install, did all the reboots. I am using 32 bit operating system as well. The bios screen loads upon start up, after that the screen switches to a bunch of colors with flashing...
General Discussion
Artifacts 30s after turning on...???
Got this problem, just started, allows me just enough time to get into my bios to check on system before computer locks. My voltage is 11.77, EVGA tech support said that this card needs between 11.9 to 12.2 voltage to run. Because only 11.77 volts with no load the tech support thought it might...
Graphic Cards
card artifacts?
the last few days i ahve been getting these artifacts while playing some games. I've never had a problem like this before with my graphics card ( i think that's the problem) i have been getting these types of artifacts (minecraft) - Pics also similar artifacts in Company of Heroes i didn't...
Graphic Cards
Artifacts and BSODS!
Hello all, Hoping someone can help/confirm a few things. This morning i go to my desktop computer (which was in sleep mode as always) click the mouse to bring it back to life and then i notice it's taking a bit longer than normal. Screen flashes black, i see the desktop then BANG BSOD...
BSOD Help and Support
Desktop Artifacts
is anyone getting these artifacts? http://i144.photobucket.com/albums/r171/reaper325/Untitled-1.jpg i got it after quitting COD:WAW.. also the slideshow was on... when i turned it off and used a single wallpaper the artifacts were gone.
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:47.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App