Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: CCC - No Settings That Can Be Configured Error/Won't Open

30 Mar 2014   #11
Mellon Head

Win 7 Pro x64/Win 10 Pro x64 dual boot
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Use the Driver Sweeper link in my sig, uninstall the CCC and graphics drivers, reboot. Let Windows update install drivers, it will then ask for a reboot again.

Many people report problems of one kind or another using CCC, it's not really needed.
Thanks. I meant to suggest Driver Sweeper, but I couldn't remember the name of it.

I agree about not using CCC, but I do use it for one thing. I have to manually set the scaling on my HDMI monitor or it won't overscan.

Maybe the OP has a similar issue, or is using Eyefinity and needs CCC. If not, I wouldn't use it.


My System SpecsSystem Spec
.
30 Mar 2014   #12
CrazyQuickDraw

Windows 7 x64 Home Premium
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mellon Head View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Use the Driver Sweeper link in my sig, uninstall the CCC and graphics drivers, reboot. Let Windows update install drivers, it will then ask for a reboot again.

Many people report problems of one kind or another using CCC, it's not really needed.
Thanks. I meant to suggest Driver Sweeper, but I couldn't remember the name of it. :confused:

I agree about not using CCC, but I do use it for one thing. I have to manually set the scaling on my HDMI monitor or it won't overscan.

Maybe the OP has a similar issue, or is using Eyefinity and needs CCC. If not, I wouldn't use it.
Forgot to mention that too, I get thick black borders around my screen if I don't manually set the scaling option, just like you said.

As of now, I'm installing the specific drivers made exactly for my graphics card from the Gigabyte website. The ones I had one the disk seamed kinda funky.... hopefully this goes better.

EDIT:

Back to where I was before, these two seam to be the problem:

Quote:
0000000003: 2014-03-30 12:55:55:769 Display: LOG is at your service!
Debug Called by: ATI.ACE.LOG.EXE.LogManager::.ctor processID:02084 threadID:(Main ) domainName:(LOG.exe ) assemblyName:(LOG, Version=3.5.4601.19969, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e)


0000000001: 2014-03-30 12:56:16:173 Failed to merge manifest file: C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Fuel\Fuel.xml with exception: Could not find file 'C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\Fuel\Fuel.xml'.
Error Called by: ATI.ACE.CLI.Foundation.MergeManifest::ReadManifest processID:04400 threadID:( ) domainName:(CCC.exe ) assemblyName:(CLI.Foundation.XManifest, Version=3.5.4601.19973, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

0000000002: 2014-03-30 12:56:16:181 Failed to merge manifest file: C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml with exception: Could not find file 'C:\Program Files (x86)\ATI Technologies\ATI.ACE\MOM-InstallProxy\mom-installproxy.xml'.
Error Called by: ATI.ACE.CLI.Foundation.MergeManifest::ReadManifest processID:04400 threadID:( ) domainName:(CCC.exe ) assemblyName:(CLI.Foundation.XManifest, Version=3.5.4601.19973, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e)
I noticed, I don't have Feul.xml, mom-installproxy.xml, OR the PublicKeyToken of 90ba9c70f846762e at all in my C:\Windows\assembly. What is going on here? Something is constantly screwing up the install.
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2014   #13
Mellon Head

Win 7 Pro x64/Win 10 Pro x64 dual boot
 
 

Did you try installing as Administrator?
My System SpecsSystem Spec
.

30 Mar 2014   #14
CrazyQuickDraw

Windows 7 x64 Home Premium
 
 

Okay, this is where I am now. I followed this tutorial, https://www.sapphireforum.com/showth...Install-issues, and believe I have cleared all AMD/ATI folders, etc, from my computer. There's no AMD or ATI folders in Program Files or Program Files (x86), no PublicKeyToken, nothing related to AMD, ATI, or CCC is listed in Windows Install Cleanup. And there was no Services related to them.

I ran into something though when I did a restart, this popped up instantly.

That file located doesn't exist, but I suspect something it trying to start here.

I also did a quick search for any AMD or ATI folders, and found.... A LOT of these, there's so many, not all the folders fit within the screenshot,



What should I do now? Oh, and not only that, but theres EVEN MORE ATI folders within AppData!
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2014   #15
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Remember since you have an AMD CPU there will be AMD drivers you need that aren't graphics related.
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2014   #16
CrazyQuickDraw

Windows 7 x64 Home Premium
 
 

I'm throwing in the towel and doing a Clean Reinstall of Windows.

What do you recommend I do after? Try to update straight to the latest drivers, or install the Gigabyte drivers on the disc?
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2014   #17
Mellon Head

Win 7 Pro x64/Win 10 Pro x64 dual boot
 
 

I would try the newest stable drivers from AMD, myself, or one version earlier. Not the beta ones.
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2014   #18
CrazyQuickDraw

Windows 7 x64 Home Premium
 
 

Just thought I'd share this all with you-



This is finally running the latest drivers... I suspect by the next ones it'll mess up again, hopefully not. Thanks everyone for contributing!
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2014   #19
Mellon Head

Win 7 Pro x64/Win 10 Pro x64 dual boot
 
 

Right on. Glad you got it working.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 CCC - No Settings That Can Be Configured Error/Won't Open




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Can't Open UAC Settings
All of our users are not local admins, so when they need to install something, it prompts for the domain admin credentials. I was doing an update on someone's PC yesterday and it doesn't prompt for the admin credentials and tries to start the install, which fails because they don't have the...
System Security
Outlook 2010 Account Settings won't open
I can't get my outlook account settings to open. I click on file/account settings and nothing happens. The add account button works, the mailbox cleanup and rules and alerts buttons work. I've tried the following: 1. Open Outlook in safe mode - no result 2. Open Outlook as administrator -...
Microsoft Office
Outlook 2010 Error message "This data file has not been configured"
All of a sudden I could not find my sent mails in the Sent Items Folder. I looked for help from the forums and got a suggestion to create another profile to test whether I can see my sent mails there. I followed the instructions but there was not enough to lead me through so I don't think I...
Microsoft Office
My Norton AV Settings Tab won't open
I'm using the latest version, with the latest updates
System Security
Error 7030. "the system is configured to not allow interacti
I just got a UPS today. Eaton 5110. It's connected by USB for power monitoring and to allow it to shut down the system in the event of a prolonged outage. However, the software isn't installing correctly due to the above error. I've googled a bit, and found a service for interactive service...
BSOD Help and Support
Cannot Open Mouse Settings
When I go to Control Panel and click on the Mouse icon, it would not open and nothing happens. I tried accessing from Start>>Search and click on Mouse Settings and it would not open too. Anyone with the same experience? Can someone help me with this problem?
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:15.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App