Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: New GTX 750ti, no picture/no signal

11 Dec 2014   #1
TheRockeR93

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 
New GTX 750ti, no picture/no signal

Hi, I really need help, I got this Asus GTX 750ti OC 2GB VRAM DDDR5 card for Christmas, but it doesn't work, I took out my old GT 610, and placed in the new card, after that I put everything back in, connected it via VGA, then booted my PC, turned on my screen and it said BenQ like usual, then it said No Signal Found for about 2 seconds and went black, it's all plugged in properly, so I thought I'd try it on my TV with HDMI, but it just displays no image, just black too. And if it helps, there is a light on top of the card, and it is glowing red, I'm not sure if that's just the colour they wanted, or it's a colour standing for ERROR..etc

But any help would be appreciated, although I am taking this card back to ask tomorrow, but I am just wondering. As it's all I wanted, and I told my parents I only wanted one thing and it was this, but it doesn't work, so.. :/ It sucks as my GT 610 is way too slow to play any of my games.

PS: when I put back in my old card, it does work, but on my old card I connect using a female thingy, a white DVI thing, I would use it on my new card but it doesn't fit due to not having the 4 extra pins in it. But the GT 610 also works with a HDMI. But right now I'm on my GT 610


My System SpecsSystem Spec
.
11 Dec 2014   #2
stormy13
Microsoft MVP

Win 7 Ultimate x64
 
 

Did you remember to connect the 6 pin power connector from the power supply?

New GTX 750ti, no picture/no signal-750ti.jpg

ASUS GTX 750 Ti OC 2 GB Review | techPowerUp

Also is your power supply up to running the card? The new card isn't a power hog like its bigger brothers, but it uses a fair bit more than your old GT 610.


My System SpecsSystem Spec
11 Dec 2014   #3
RoasterMen

Windows 10 Pro 64-bit
 
 

Some GTX 750Tis have no external power connector. Give us the model number so we can check if your GTX 750 Ti has one.
My System SpecsSystem Spec
.

12 Dec 2014   #4
TheRockeR93

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

Yes, sorry, I found that out after posting this thread! It's now all up and running! It's great, also got a new monitor, and the 1080p looks amazing, #pcmasterrace I guess
My System SpecsSystem Spec
12 Dec 2014   #5
RoasterMen

Windows 10 Pro 64-bit
 
 

Haha, glad you sorted it out man
My System SpecsSystem Spec
Reply

 New GTX 750ti, no picture/no signal




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
GTX 750ti or Radeon r9 270x
hey can someone help me choose a new gpu please! i have a geforce 650 1gb and i was looking to upgrade to either a gtx 750ti oc 2gb or a radeon r9 270x. i have an i5 3570k i know atm my gpu is holding me back but i want to get a card that can handle video editing as well as getting good fps on...
Graphic Cards
How do i get my picture icons to show the actual picture thumbnail?
It seems ive tried different options and i still cant get to see a preview of the picture i have highlighted, i have to open it fully in order to see what it is .anyway to change this? windows 7 btw
General Discussion
No "Change Picture" option for User Account Picture
Hello, I have tried to find an answer to this but cannot. Lately, I noticed my User Account Picture was not the picture I had selected. In addition, the Background Picture for my Windows 7 Home Premium edition log on screen was changed. This happened after running a program that is for exams at...
General Discussion
Add Custom User account picture and Win Logon picture to Theme file ?
hi , is it possible to add custom user account picture and windows logon picture inside theme file ? and also other icons changes like pictures - music - video - libraries ..etc ?
Themes and Styles
WMC and TV Tuner - No Signal / Too Weak a Signal
I have owned several TV Tuners in the past and this is the first OS that has given me problems. I have a Hauppauge WinTV-HVR-1950 (USB 2.0hs) and cannot get a picture from my Cox Cable Service in Orange County, Southern CA. Installed the 64bit driver from Hauppauge. According to Device...
Media Center


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:26.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App