Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows not recognizing NVidia GeForce 8400M GT


07 Nov 2009   #11

widosw 7
 
 

i have the same problem with my sony vaio fz460e. Windows 7 x64 do not recognize the NVidia 8400M GT. here are the informations about my card:

PCI\VEN_10DE&DEV_0426&SUBSYS_9005104D&REV_A1
PCI\VEN_10DE&DEV_0426&SUBSYS_9005104D
PCI\VEN_10DE&DEV_0426&CC_030000
PCI\VEN_10DE&DEV_0426&CC_0300
thx in advance

My System SpecsSystem Spec
.

07 Nov 2009   #12

widosw 7
 
 

Can you please do a custom Inf for me too. I'm running windows 7 x64 with 8400M GT. Here are info on my card:
PCI\VEN_10DE&DEV_0426&SUBSYS_9005104D&REV_A1
PCI\VEN_10DE&DEV_0426&SUBSYS_9005104D
PCI\VEN_10DE&DEV_0426&CC_030000
PCI\VEN_10DE&DEV_0426&CC_0300

thx in advance
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #13

7600.20510 x86
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by panem View Post
i have the same problem with my sony vaio fz460e. Windows 7 x64 do not recognize the NVidia 8400M GT. here are the informations about my card:

PCI\VEN_10DE&DEV_0426&SUBSYS_9005104D&REV_A1
PCI\VEN_10DE&DEV_0426&SUBSYS_9005104D
PCI\VEN_10DE&DEV_0426&CC_030000
PCI\VEN_10DE&DEV_0426&CC_0300
thx in advance
Sony eSupport - VGN-FZ460E/B - Software Updates & Drivers

If I make you an .inf, you will have trouble using it on x64 because of driver enforcement. So instead, install that using the device manager method I outline in many of my posts.
My System SpecsSystem Spec
.


07 Nov 2009   #14

widosw 7
 
 

thank you torrentg, but the drivers there are only for x32 systems
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #15

7600.20510 x86
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by panem View Post
thank you torrentg, but the drivers there are only for x32 systems
That's Sony's way of telling you that you should be running x86 instead.
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #16

widosw 7
 
 

ok thx again
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #17

7600.20510 x86
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by panem View Post
ok thx again
Ya no prob. I mean, I can make you an .inf but what you do with it after I don't want to know anything about it.

It's all on you to find how to run it right.

Do you still want the .inf or are you migrating to x86? If you want x64 .inf, download latest driver package for desktop from NVidia's site. Then attach the .inf to a post after extracting and .raring so I can edit and attach in a new post.
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #18

widosw 7
 
 

ok here is the inf.


Attached Files
File Type: rar NV_DISP.rar (11.6 KB, 1112 views)
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #19

7600.20510 x86
 
 

Here ya go. Replace this over original in C:\NVIDIA somewhere by overwriting. Right click video card in device manager. Update driver software. Browse. Let me pick. Have disk. Browse. Double click the .inf and let it install by hitting ok.

Use f8 to start the machine and choose not to check drivers. There is a way to permanently disable so that's not necessary but I'm not sure because I don't use x64.

Enjoy.


Attached Files
File Type: rar NV_DISP.rar (10.5 KB, 947 views)
My System SpecsSystem Spec
07 Nov 2009   #20

widosw 7
 
 

thx!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Windows not recognizing NVidia GeForce 8400M GT




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:01 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33