Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Drivers don't seem to work


18 Nov 2009   #1

windows xp
 
 
Drivers don't seem to work

Well i have a ATI radion 7500 graphic card and I downloaded the drivers and installed them,installation went smooth. In my settings it still says generic pnp ect and its not showing the name of my graphic card in device manager. any suggestions?

My System SpecsSystem Spec
.

18 Nov 2009   #2

7600.20510 x86
 
 

Hey ya. This will fix it right up for you.

Download this driver and extract it to C:\ATI

Then go to the device manager and right click on the video card (standard vga.)

Update driver software. Browse my computer. Let me pick. Have disk. Browse. Now navigate to inside C:\ATI to where the .inf file is and double click on it. Click ok then click next and let it install.
My System SpecsSystem Spec
18 Nov 2009   #3

windows xp
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torrentg View Post
Hey ya. This will fix it right up for you.

Download this driver and extract it to C:\ATI

Then go to the device manager and right click on the video card (standard vga.)

Update driver software. Browse my computer. Let me pick. Have disk. Browse. Now navigate to inside C:\ATI to where the .inf file is and double click on it. Click ok then click next and let it install.
Their is no .inf file in C:\ATI
It goes C:\ATI\Support
then their is 3 more folders
9-11_legacy_vista32-64_dd_ccc
9-11_legacy_vista32-64_wdm
9-11_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu
and theirs no .inf file in any of those folders. Not sure whats going on here


I acually have a radeon 7500 not 9500 and their is no drivers for the 7500.
My System SpecsSystem Spec
.


18 Nov 2009   #4

7600.20510 x86
 
 

Go to C:\ATI in Windows Explorer and in the top right, search for *.inf

You gave to be able to see hidden and system files first.
My System SpecsSystem Spec
18 Nov 2009   #5

windows xp
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torrentg View Post
Go to C:\ATI in Windows Explorer and in the top right, search for *.inf

You gave to be able to see hidden and system files first.
Did that and abunch of files showed up. But no files are showing up when i try to loacte them from trying to browse for driver
My System SpecsSystem Spec
18 Nov 2009   #6

7600.20510 x86
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by p0staboy View Post
Quote   Quote: Originally Posted by torrentg View Post
Go to C:\ATI in Windows Explorer and in the top right, search for *.inf

You gave to be able to see hidden and system files first.
Did that and abunch of files showed up. But no files are showing up when i try to loacte them from trying to browse for driver
The CL_89303.inf location is at

C:\ATI\Support\9-11_legacy_vista32-64_dd_ccc\Packages\Drivers\Display\LH_INF

You have to do it exactly like this:

Then go to the device manager and right click on the video card (standard vga.)

Update driver software. Browse my computer. Let me pick. Have disk. Browse. Now navigate to

C:\ATI\Support\9-11_legacy_vista32-64_dd_ccc\Packages\Drivers\Display\LH_INF and double click on CL_89303.inf.

Click ok then click next and let it install.
My System SpecsSystem Spec
18 Nov 2009   #7

windows xp
 
 

Got it to work. Thanks a alot. hope this thread helps others.
My System SpecsSystem Spec
22 Nov 2009   #8

windows xp
 
 

Ok I have to bump this thread again, I have re formated my computer and cannot get the drivers to work. Now when i navigate to CL_89303.inf it shows me a list of all the radeon video cards and I have to pick one in order to click next. My video card is not listed as I have a 7500. Before when I did this this list never came up. I tried clicking the 9500 and it doesn't work. Any help?
My System SpecsSystem Spec
22 Nov 2009   #9

7600.20510 x86
 
 

Ohh...yeah the 7500 is not supported at all on 7 or Vista. Too old by a large margin.
My System SpecsSystem Spec
22 Nov 2009   #10

windows xp
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by torrentg View Post
Ohh...yeah the 7500 is not supported at all on 7 or Vista.
Well I had it working before i formatted my computer and it showed up on my display settings.So this is not making any sense now
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Drivers don't seem to work




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:34 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33