Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Hdmi output works on startup, not windows 7


10 Mar 2010   #1

w7
 
 
Hdmi output works on startup, not windows 7

I have researched and researched but have found nothing to help me. I have an AMD 7750 dual core processor and 2x ati radeon x1300 gc's. I have downloaded the latest drivers for it several times. Restarted. Messed with resolutions. Restarted. Nothing is working. It's got to be something simple.

2 Things
1) The hdmi output works on startup, but goes black/unsupported by monitor when windows 7 pops up with choosing a user.

2)When I have the "normal" plug in for the computer in it works fine, but after i plug in the hdmi, the normal plug goes to the secondary screen (as in dual moniters) and I switch the input on the tv to the hdmi input that, obviously, the hdmi cord is plugged into and I get unsupported signal. And I am pretty sure the computer thinks that the hdmi cable would be the main screen. Not 2nd screen.

Please help. I have been at it for about 5 hours.

Btw, my monitor is a 40" sony bravia.

My System SpecsSystem Spec
.

10 Mar 2010   #2

Windows 7
 
 

Have you tried booting into safe mode?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Hdmi output works on startup, not windows 7




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:03 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33