Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Aero is slow with RC and X1400


13 May 2009   #1

 
 
Aero is slow with RC and X1400

Hi,

Since upgrading from Beta (7000) to RC (7100), the Aero gets very slow when I open a couple of windows (the problem is there only when several windows are maximized and disappears when they are minized).

By slow, I mean painfully slow: previews are long to appear, and even more so new windows...

The problem is worse with my 22" external monitor.

I am completely positive that there wasn't any problem with Beta.

Anyone experimented this?

Thanks,

Alex

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Aero is slow with RC and X1400




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Aero is slow with RC and X1400
Thread Forum
Solved Slow boot along with aero lag Performance & Maintenance
windows aero is slow sometimes after pc boot Performance & Maintenance
Aero slow motion Drivers
aero slow motion General Discussion
Aero on ATI HD 4870 slow as hell Graphic Cards
Aero Peek too slow to reveal windows! General Discussion
Windows 7 Aero Peak Too Slow! Help! General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:40 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33