Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Soundblaster Sound card problem

02 Sep 2010   #1

Windows 7 pro 64 bit
 
 
Soundblaster Sound card problem

Hi all, I have a problem .....
I installed a Creative Soundblaster X-Fi Titanium soundcard and now Windows media won't play soundfiles, it just says 'Windows Media Player encountered a problem'.
It plays video files but without any sound.
No other mp3 playing software works except for Adobe Audition 3, which appears normal.
All the Creative tests are OK, all the 5.1 speakers work as they should when tested but no Windows media.
Any ideas ?
Cheers
Ecca

My System SpecsSystem Spec
.

02 Sep 2010   #2

Vista 64 Ultimate, Windows 7 64 Ultimate, Ubuntu 9.10
 
 

Are you using drivers downloaded from the Creative Site or Windows 7? I would use the ones from Creative as the Windows 7 ones have been problematic and turn off auto updates from Creative as well.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Soundblaster Sound card problem





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:02 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33