Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Got no output from my motherboard at all, please help


02 Nov 2010   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Got no output from my motherboard at all, please help

Hello,

A few weeks ago my usb-ports and internet port stopped working suddenly, i solved this by using a usbhub connect to the front usb ports and i had to reinstall my internetport driver each time i started my pc.

Now since yesterday it became worse, now all the ports of my motherboard seem to stopped working, my front usbports are also down and even worse .. my dvi ports also stopped working so i can't even login to my pc anymore.

I tried resetting cmos by unplugging powercord and removing the battery ... but still nothing works ,i also tried resetting with the jumpers but also that didn't work Thx to this i'm in real bad situation as i need my files for school on this PC.

I would be so happy if my problem could be solved here.

thanks in advance,

My System SpecsSystem Spec
.

02 Nov 2010   #2

Systems 1 and 2: Windows 7 Enterprise x64, Win 8 Developer
 
 

Dont' know if this is hardware failure or not.

From an elevated command prompt type:

sfc /scannow
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2010   #3

Windows 7 Ultimate x64
 
 

thx for reply but i can't even login to windows, i get no screen at all, my mobo seems not to connect to my screen :s

any ideas?
My System SpecsSystem Spec
.


02 Nov 2010   #4

W7 Professional x64
 
 

This sounds like PSU or Motherboard failure. Please fill out your system specifications please, from the left bottom corner of your posts or from User Control Panel. This will help us help you greatly.
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2010   #5

Systems 1 and 2: Windows 7 Enterprise x64, Win 8 Developer
 
 

Do you have any lights on the mobo?
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2010   #6

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by LiquidSnak View Post
This sounds like PSU or Motherboard failure. Please fill out your system specifications please, from the left bottom corner of your posts or from User Control Panel. This will help us help you greatly.

here are my specs:

mobo: Asrock X58 deluxe
GPU: XFX GTX285 Black Edition
CPU: Intel core i7 920
PSU: Fatality 550W
RAM: 6GB ddr3 by Geil
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2010   #7

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Lemur View Post
Do you have any lights on the mobo?
lights you mean like a fancy soutbridge with lights are something?

I don't have anything like that, the light of my ethernet port work though
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2010   #8

Systems 1 and 2: Windows 7 Enterprise x64, Win 8 Developer
 
 

Do you think you have a power surge?
By lights, I just wanted to make sure the board is getting power from psu.
So, if the drive isn't spinning, no monitor activity, I would suspect a bad mobo. And you're not getting diagnostic beeps, correct? You could try another psu.
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2010   #9

Windows 7 Ultimate x64
 
 

what is a power surge?

my drives and hdd are running i can hear that, also all my fans are working. i don't get beeps but i don't have a speaker on my mobo, but standard it makes noises also right?
My System SpecsSystem Spec
02 Nov 2010   #10

Systems 1 and 2: Windows 7 Enterprise x64, Win 8 Developer
 
 

In that case, I'd suggest removing one card, test, replace card and remove another. Also for memory. A shorted card can also wreak havoc.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Got no output from my motherboard at all, please help




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Got no output from my motherboard at all, please help
Thread Forum
5.1 Output Sound & Audio
Solved No 3.5mm Output Sound & Audio
Solved Gigabyte HDMI output to Yamaha receiver - no sound output Sound & Audio
Asus P8Z77-V Motherboard or AsRock Z77 Extreme4 Motherboard you decide Hardware & Devices
motherboard died and need new hdd on a new motherboard Installation & Setup
Motherboard 4gb Max or change motherboard for 8gb ? Hardware & Devices
No DVI output Graphic Cards

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:01 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33