Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: External HDD - Word Docs BLANK!!!


09 Jan 2011   #11
EvilOzzmess

7 Ultimate x64 SP1
 
 

Anyone want to take a few more stabs at this with me? Still going on...


My System SpecsSystem Spec
09 Jan 2011   #12
CLassicD

7 ultimate x64
 
 

just a few comments...

Is your HDD formatted NTFS.

Also i had a problem before where is was creating .tmp files because it didn't save it properly...you may want to check hidden files...
My System SpecsSystem Spec
10 Jan 2011   #13
EvilOzzmess

7 Ultimate x64 SP1
 
 

NTFS for certain, wouldn't use any other format.

I'm wondering if this problem couldn't possibly be due to a remote access session to a heavily secured, corporate server that my mom had to utilize last month to do her work online. It installed something over my mom's computer and it somehow resulted in knocking out not only the home network to all three systems, but the internet connection and settings also. No idea how that could happen, but it happened... perhaps it also screwed with my NAS too?

Like I've said... the router is functioning at 100% and so is the EHDD... just not over the NAS. I AM still having problems with the network, though (cannot communicate from the desktop computer to laptop, cites "may not have permission" so that could MAYBE be part of the issue here too.

Just brainstorming... never know what's going to spark an idea, right? Haha...


Thanks for the help and I'll check into the hidden files... anything I should be looking for, specifically?
My System SpecsSystem Spec
11 Jan 2011   #14
CLassicD

7 ultimate x64
 
 

Not specifically, just to see if there is any indication that why this is not working however I think this could be a problem with SMB2. Don't quote me on this im just stabbing out some ideas. This is a report from 2009 and i think microsoft has a fix out there for it...

I don't want to go into alot of detail in this forum but Read this article...http://www.itworld.com/security/78261/microsoft-says-turn-windows-feature-protect-windows

You can either run the .msi fix or disable manually as follows:

sc config lanmanworkstation depend= bowser/mrxsmb10/nsi
sc config mrxsmb20 start= disabled

to enable:
sc config lanmanworkstation depend= bowser/mrxsmb10/mrxsmb20/nsi
sc config mrxsmb20 start= auto


Im assuming your applications and components are all up to date...
I thought that this was worth a suggestion hope this helps...
My System SpecsSystem Spec
Reply

 External HDD - Word Docs BLANK!!!




Thread Tools



Similar help and support threads for2: External HDD - Word Docs BLANK!!!
Thread Forum
Hyperlinks in Word Docs Stopped Working Microsoft Office
Can't save docs that are Word 2007 after downloading 2010-HELP!! Performance & Maintenance
How to compare 2 docs in Word 2007 ? Microsoft Office
Google Docs/Word 2007 Lost File Microsoft Office
Presaved Chinese docs/srt won't open in Word/Notepad General Discussion
Word docs Browsers & Mail
Problem opening Word Docs Microsoft Office

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:10 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App