Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Lenovo Z60m

22 Nov 2009   #11

Windows 7

I will use my mic in skype, but it doesn't work

Can you help me with that.

My System SpecsSystem Spec
20 Jan 2010   #12


hey guys..i have definetly the same problem..does anyone have found a solution for that..drives me crazy..thanks!
My System SpecsSystem Spec
04 Mar 2010   #13

windows 7

Although a weird workaround, it DOES work. Thanks!
My System SpecsSystem Spec

10 Jun 2010   #14

Windows &

Mate, you solution in using the sound max beta drivers work the treat. basically point to the the inf file in the i386 folder did the trick after accepting the notification of not being comatible.

Mate thanks again and love you work.

P.S. I just registered now just to thank you for this.
My System SpecsSystem Spec
13 Jun 2010   #15

Windows 7

I'm glad it helped you

Regardless the previous question about the mic, sorry I don't remember now the exact solution, but I think that I used it. Built-in mic doesn't work, but it seems to me that if you insert the outer mic into the "microphone OUT" that it then recognizes it and that it works?!?

Hope it helps...
My System SpecsSystem Spec
28 Dec 2010   #16

windows 7 ultimate x64

Dear rochi and other helpful people:
i was wondering if some one can PLEASE help me with my sound issue. i have installaled windows 7 on my thinkpad z60m. every thing seems to work fine but the sound does not work. i have followed what Mr. rochi said but every time i go to the link that he posted and i download the sound max, the folder is empty. and everytime i go to device manager and follow the steps to get to the inf file, it says the folder is empty and i dont find ""ADIHdAud.inf". i have been working on this for quite some time and it is driving me crazy. what is interesting is that sound came on twice but every time i turn the computer off the sound doesnt work . it only came on twice out of so many times that i turned my laptop off. also in my device manager it says that the driver for base system device is missing and the driver for unknown device is missing too. PLEASE HELP ME RESTORE MY SOUND. THANK YOU FOR YOUR TIME
My System SpecsSystem Spec

 Lenovo Z60m

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
IBM z60m No sound?
Hello! After searching the forums, I can see other's with the same issue, however no fix posted? Does anyone know why my IBM z60m has no sound after a clean install of Windows 7? I had sound before? Now I have nothing, not even with external speakers or headphones. When I go to the device...
Sound & Audio
HP vs Lenovo
So its about time that I will sell my Acer Laptop and get a better one! I am stuck between: Lenovo ThinkPad T410 2516F9U 14.1" and HP ProBook 6450b WZ298UT In essence the ThinkPad looks more durable and has the following specs:
Chillout Room
Lenovo Z60m issue no sound (already tried work-around)
Hi there I downloaded the SoundMax driver version which was recommended HERE but I have a slight problem. I am running Home Premium OEM for the Japanese market. Now while I can read Japanese fine the issue I've encountered is that the Device Manager set up is actually different from...
Sound & Audio
Fan Constantly Keeps Running on IBM Z60m laptop
Dear Forum Members, Through the absolute cheapness of Microsoft, my uni only provided me w/ an update copy of W7 that I had to install over a full version of Vista. I have 1.5gb of ram and have turned all the options down for performance (e.g. looks like Windows and have a 7200rpm WD...
Performance & Maintenance
Lenovo T61
I cant get the software to read the fingerprint sensor. I used the New windows 7 x64 bit drivers but still no luck. The message that is being returned by the program is " Does anyone have any suggestion's. I have gone in the device manager and looked at all of the units and they say that the...
Installation & Setup
IBM lenovo T61
:( Guys i am having IBM lenovo T61 laptop, i have installed windows 7 build 7100 in it. :( But i have a problem of system hangs for about 10 or more minutes, during that time i can only move my mouse pointer and no other program can be done. :( I thought i have problem with my hardware. I then...
Installation & Setup

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:40.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App