Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Installed new HDD - Isn't showing up

30 Mar 2012   #11
seavixen32

Windows 7 Ultimate SP1 64-Bit
 
 

Just click OK and the disk will be partitioned using the MBR format, which is what you need to use for Disk 2.

When the drive has been partitioned give it a drive letter.


My System SpecsSystem Spec
.
30 Mar 2012   #12
MadSupra354

 

I was just about to say. I added it and it's all good now.
Thanks!
My System SpecsSystem Spec
30 Mar 2012   #13
seavixen32

Windows 7 Ultimate SP1 64-Bit
 
 

You're very welcome.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Installed new HDD - Isn't showing up




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
4gb installed only showing 2.75 usable? is this right? what can i do?
Hi everyone. this is my first ever post here, so bear with me plz. I have a dell inspiron 530, with 4 gb ram installed, but the computer says i only have 2.75 usable. Is this right? i am running 64x windows home premium, with nvidia geforce gt 240 video card. the card has over 1gb of its own...
Hardware & Devices
My DVD writer installed in my pc not showing up under my computer
Hi friends my pioneer blu ray writer suddenly start giving me hardware error , so i put my old dvd writer back in to my pc , just then i noticed that my computer has revert back to my old desk top and every thing in c drive changed to old programs and desk top before i re install the win 7 ,...
Hardware & Devices
Windows 7 showing two installed locations!
Sorry if this is a re-post but I tried searching for this problem but haven't found one exactly like this. I recently deleted, reformatted, and installed windows 7 ultimate on my hard drive. Everything installed great and seems to run okay but I noticed there are two copies showing up in "My...
Installation & Setup
8GB ram installed on 64bit, only 3.2 showing?
http://i.imgur.com/A8FEA.png OS: Server 2008 64bit Bios shows 8GB (two sticks of 4GB DDR3) Right click Computer -> Properties shows 8GB Task Manager shows 3.2GB Why?
Hardware & Devices
ATI 10.9 driver not showing as installed
Hi I just installed the latest drivers from ATI, 10.9, but it's not showing as installed in device manager. What's wrong?
Graphic Cards
4GB of RAM installed only showing 3GB
Hey, im running 64bit build 7000 and when i boot my BIOS message says i only have 3B of ram installed out of 4GB. Is anyone else having this problem? It says under system properties i have 4GB installed though. Which one is right? :sarc:
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 00:57.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App