Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Comp posts fine without any drives connected...

12 Apr 2012   #1
ZedFighter

Win7 64bit
 
 
Comp posts fine without any drives connected...

Tossed together a frankenputer with some parts laying around. Was working great today. Went out did some yard work, came back later and it won't start. It tries but won't post. If I unhook both HDD's and the CD it will post. Hooking any HDD up stops it from even posting.

Very odd. Any ideas?

Solved: Power supply


My System SpecsSystem Spec
.
12 Apr 2012   #2
bassfisher6522

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

With the frankenputer, have you installed in of the mobo drivers from the mobo website? If that doesn't work...try a BIOS update. Follow your mobo instructions to the letter, otherwise you can brick the computer - make it a giant paper weight.
My System SpecsSystem Spec
13 Apr 2012   #3
bassfisher6522

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

Thanks for letting us know what your issue was/is and that you solved it.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Comp posts fine without any drives connected...




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD Error, Office Comp., Safe Mode is Fine, Multiple Errors
At my end here on this problem, our office admin came to me with this issue and I am about to pull my hair out. Here are the "Grab All" files from the tool that was available on the website here, dumps, sys. info, etc. If anyone out there can make sense of this, please let me know, thanks.
BSOD Help and Support
Can't connect to internet, ethernet cable connected to router and comp
Can't connect to internet, error message says check ethernet cable. Have not changed cable or replaced cable so not sure why no connection. Router is connected (all other computers with Wi Fi works). The router and computer have lights on the ethernet ports that are lit up showing connection. ...
Drivers
New Comp, worked fine till Upgrades, now BSODs constantly. 0x0000009f
Hello I recently acquired a Dell Inspiron M5040. It came stock with AMD E-450 APU with Raedon(tm) HD graphics 1.65GHz 4gb of DDR3 RAM I upgraded the hard drive inside, and switched to an Intel 540 series 120gb SSD. I used a 40 dollar cable and CD to transfer the OS and drivers and such to...
BSOD Help and Support
Blue and Black SOD's frequently,...but comp works fine afterwards.
Good Morning everyone, I have posted on this site a few times, with great success from the responses I receive. Thanks in advance for your help. My computer is two years old, and when I purchased it, I added an SSD, and an ASUS U3S6, wiped the factory HD, and did a clean install of the OS...
BSOD Help and Support
Net on W7 wont stay connected, but Fine on XP
Ok, heres the situation.. My computer - HP Pavilion P7-1010. Windows 7 64bit home edition.. My Laptop - HP mini 1000 with XP I play this game, Trickster Online.. and they have a "stay connected for 100+hrs" event.. On my laptop with XP, it will stay connected until I Disconnect...
Network & Sharing
Wifi - Connected fine but display says no signal
Hi guys, I'm having bit of an odd problem - i've recently installed Windows 7 Ultimate and for the most part finding it a great upgrade. I've recently noticed that while i am connected and have internet access - with seemingly no issues, Windows is reporting No Signal, in the bottom right...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:01.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App