Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Netgear WG311 v3 won't run!


09 Jul 2012   #1

Windows 7 Home Premium 64-Bit OS
 
 
Netgear WG311 v3 won't run!

As you know, I have 7 Ultimate. I was recently given a NetGear WG311 V3 54/mbs Pci card. Can't seem to find out why it won't work. So many things wrong in my Os atm, but this for now. I tried the Marvell driver. Nope! Absolutely nothing in my Devices and Printers. I installed the Smart Wizard. Again, nope! I tried un-installing and re-installing both. Same as before, nope! The software, when clicked, flashes a small icon in the tray, then, bam. Gone. I now have a signal bar, with a red cross, as if my device was disabled. (Like on a laptop.) Adding a device doesn't help either. I read a Thread on here, but it was for a 64-bit. Thanks, Rangi.

My System SpecsSystem Spec
.

09 Jul 2012   #2

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

According the PDF spec sheet, it only works with "Vista, XP, 2000, 98 and Me".


NetGear WG311 V3 54/mbs Pci card - Google Search=
My System SpecsSystem Spec
09 Jul 2012   #3

Windows 7 Home Premium 64-Bit OS
 
 

Alot of people who have Windows 7, has got this model to work.......fml.
My System SpecsSystem Spec
.


09 Jul 2012   #4

Windows 7 Home Premium 64-Bit OS
 
 

Okay, that would be the PDF from the release date. Does anyone know how to fix this. I'm not completely Computer illiterate, so I've done the Basics. I know there's a Ram problem, but I don't have over 2gb.
My System SpecsSystem Spec
09 Jul 2012   #5

Windows 7 Home Premium 64-Bit OS
 
 

Bump.
My System SpecsSystem Spec
10 Jul 2012   #6

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

Have you tried using the Vista drivers and running it in compatibility mode?

http://www.techsupportforum.com/4478...-in-windows-7/
My System SpecsSystem Spec
10 Jul 2012   #7

Windows 7 Home Premium 64-Bit OS
 
 

I'll give it a try. Thanks. I'll get back to you.
My System SpecsSystem Spec
10 Jul 2012   #8

Windows 7 Home Premium 64-Bit OS
 
 

Yeah, absolutely failed. Exact same problem. Guess it just, doesn't like me. Sigh, gotta buy brand new then......
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Netgear WG311 v3 won't run!




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Netgear WG311 v3 won't run!
Thread Forum
Netgear N600 router & Netgear WN3000 range extender Network & Sharing
Netgear Router Help Network & Sharing
Netgear WN311B Hardware & Devices
NETGEAR connection Network & Sharing
WG311 V2 issues Network & Sharing
netgear wg111v2 with 7 Drivers
Netgear WG111 Software

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:57 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33