Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Warning's in Dev Man and Devices and Printers

10 Sep 2012   #1
xXSevenXx

Windows 7 Ultimate SP1 64- bit
 
 
Warning's in Dev Man and Devices and Printers

I recently installed an SSD, I changed everything to ACHI in the bios, I'm now getting warnings in the following places.
Is anything wrong?




Attached Thumbnails
Warning's in Dev Man and Devices and Printers-marv.jpg  
Attached Images
Warning's in Dev Man and Devices and Printers-dev.jpg 
My System SpecsSystem Spec
.

10 Sep 2012   #2
x BlueRobot

 

Do the yellow warnings have any code numbers or error codes associated with them?

Go to device manager:

Right-Click device with yellow triangle > Properties > Device status area

You should find a error code within the device status area, which will help people on the forums, fix any associated problems.

Hope this helps,

Harry
My System SpecsSystem Spec
10 Sep 2012   #3
xXSevenXx

Windows 7 Ultimate SP1 64- bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by x BlueRobot View Post
Do the yellow warnings have any code numbers or error codes associated with them?

Go to device manager:

Right-Click device with yellow triangle > Properties > Device status area

You should find a error code within the device status area, which will help people on the forums, fix any associated problems.

Hope this helps,

Harry
Okay, here's a couple of screenshots.


Attached Images
Warning's in Dev Man and Devices and Printers-marvel.jpg Warning's in Dev Man and Devices and Printers-madriver.jpg 
My System SpecsSystem Spec
.


10 Sep 2012   #4
x BlueRobot

 

Okay, as you can see, you will need to visit the manufacturer's website and download the drivers for that device, which in turn will allow Windows to recognise the device properly and allow you do use it.

This tutorial should help you: Driver Install - Device Manager

I believe this is your manufacturer's website: http://www.drivermanager.com/en/driv...FUdvfAodzVsA4Q

Hope this helps,

Harry
My System SpecsSystem Spec
10 Sep 2012   #5
xXSevenXx

Windows 7 Ultimate SP1 64- bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by x BlueRobot View Post
Okay, as you can see, you will need to visit the manufacturer's website and download the drivers for that device, which in turn will allow Windows to recognise the device properly and allow you do use it.

This tutorial should help you: Driver Install - Device Manager

Hope this helps,

Harry
I'm not using anything with Marvel, it's ACHI.
I forgot to add that is the same code for my USB fault/warning.
My System SpecsSystem Spec
10 Sep 2012   #6
x BlueRobot

 

Free Download Marvell 91xx AHCI RAID Controller Drivers

The problem is with the driver controller, and what did you change, to make the USB drivers missing? O.o
My System SpecsSystem Spec
10 Sep 2012   #7
x BlueRobot

 

Try this tutorial for the missing USB drivers: USB Driver - General Fix for Problems

Hope this helps,

Harry
My System SpecsSystem Spec
12 Sep 2012   #8
xXSevenXx

Windows 7 Ultimate SP1 64- bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by x BlueRobot View Post
Try this tutorial for the missing USB drivers: USB Driver - General Fix for Problems

Hope this helps,

Harry
Still no joy.
If you see the screenshot in my first post, that USB warning is in "other devices".
My System SpecsSystem Spec
12 Sep 2012   #9
xXSevenXx

Windows 7 Ultimate SP1 64- bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by nimeidaye View Post
Down sized



Pardon!!
My System SpecsSystem Spec
12 Sep 2012   #10
x BlueRobot

 

Is your SDD called OCZ Vertex 4? What is the manufacturer?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Warning's in Dev Man and Devices and Printers




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
No printers visible in Control Panel > Devices and Printers
I finally came up with a solution to this problem. No printers were showing up under Control Panel > Devices and Printers. All printers were visible using print command in any software. I just couldnt set a default printer, remove obsolete printers, etc. I then found the "Print Management"...
Hardware & Devices
Printers not showing up in Devices and Printers
This is the second time I have had this problem and I cannot remember what I did to fix it the last time. I have been searching for the last couple of hours and nothing is working. When I try to print I get the message that no printers are installed. What I have tried: Found print...
Hardware & Devices
Devices and Printers
I was wondering if there was any way of changing the icons displayed in the Devices and Printers folder. I was wanting to use life like photos of each of my devices inplace of what windows wants me to see.
Customization
Installed printers not displayed in Devices & Printers
Hi I have installed the following printers: Epson LX-300+II, HP Laserjet 1010, HP Colour Lasterjet 1515, Canon IP5200. The printers work and are all displayed from Word, IE, etc, but only one printer shows up in Windows 7 Devices & Printers - usually whichever is selected as default...
Hardware & Devices
Let's see your Devices & Printers
I just glanced at my Devices & Printers a few minutes ago and noticed that there is a lot of items in there. So, lets see what everyone's looks like. Here is mine on my Desktop machine,
Chillout Room
No devices or printers showing in Device and printers
I've got an HP 8440p which has a Window 7 32 bit build. It's not showing anything in Devices and printers. I'm unable to get any answer other than rebuild from my fellows techs. I'm hoping someone out there has a better fix. Thanks...
General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:57.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App