Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: KVM problem with Win 7 only


12 Nov 2012   #1

Windows 7 Pro 64 bit
 
 
KVM problem with Win 7 only

I have a laptop (Asus K55D) with two OS, Windows 8 and 7, operating through a KVM switch (trendnet tk-409). It is also connected to a Linux machine. Linux machine works fine. When booting the laptop, the Bios and the boot selection work fine too, and so does Windows 8 when booted. But when booted into Windows 7, while the display works, the keyobard and mouse do not. (If there is a problem, and Win 7 presents the "You did not shut down cleanly last time, maybe you want safe mode" menu, it works there too!) Any thoughts?

My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 KVM problem with Win 7 only




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:10 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33