Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Hardware Issue or Not?


05 Apr 2013   #1

Windows 8.1 64 bit
 
 
Hardware Issue or Not?

Never mind Keep Topic Opened .

My System SpecsSystem Spec
.

05 Apr 2013   #2

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Laptop 8.1 Pro all 64bit
 
 

Hello and welcome raiden mate first can you update the specs mate as it is saying you have an Acer so which model Toshiba is it please?


Have you checked to power settings too and just what have you got it set to?

Sorry I meant to add before this started happening.
My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2013   #3

Windows 8.1 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
Hello and welcome raiden mate first can you update the specs mate as it is saying you have an Acer so which model Toshiba is it please?


Have you checked to power settings too and just what have you got it set to?

Sorry I meant to add before this started happening.
I got the Toshiba Laptop to turn on, now I am trying to use Windows Vista Recovery tool. What People do to there computer man. I will let you know how the process goes and if I get stuck.
My System SpecsSystem Spec
.


05 Apr 2013   #4

Windows 8.1 64 bit
 
 

ICit2lol The strangest thing occurred with me . I got to show you a picture. So I put the Windows Vista Recovery Disk, see for yourself. By the way how do I get into safemode?, This Laptop a Toshiba Satellite . Does that mean the client lost all his stuff or what. Maybe that's why Windows Vista couldn't start, there is no driver.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2013   #5

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Laptop 8.1 Pro all 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by raiden92 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
Hello and welcome raiden mate first can you update the specs mate as it is saying you have an Acer so which model Toshiba is it please?


Have you checked to power settings too and just what have you got it set to?

Sorry I meant to add before this started happening.
I got the Toshiba Laptop to turn on, now I am trying to use Windows Vista Recovery tool. What People do to there computer man. I will let you know how the process goes and if I get stuck.
Look raiden it sounds like a temp problem with the no go as it sounds very much like it has now cooled and the CPU or what can function.

Check with Speccy and let me know. If the temps are CPU in excess of say 55C and the motherboard say 60C then you can check the cooling system very quickly by shining a very bright light into the exhaust vent aperture and then look into the fan aperture. You should see quite a bit of light shining through if not the little cooling "radiator" is probably chock full of crud.

http://www.piriform.com/speccy/download

Most likely is the cause seeing it is a Vista machine anyway let me know the model number / version and as important the PART NO as in my pic. Underside of the machine.

I have a good Toshiba reference site I use for fixes where I can forestall getting info if need be.


Attached Thumbnails
Hardware Issue or Not?-toshx.png  
My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2013   #6

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Laptop 8.1 Pro all 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by raiden92 View Post
ICit2lol The strangest thing occurred with me . I got to show you a picture. So I put the Windows Vista Recovery Disk, see for yourself. By the way how do I get into safemode?, This Laptop a Toshiba Satellite . Does that mean the client lost all his stuff or what. Maybe that's why Windows Vista couldn't start, there is no driver.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
no mate just power on as usual and tap the F8 key it will give you the options.
My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2013   #7

Windows 8.1 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
Quote   Quote: Originally Posted by raiden92 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
Hello and welcome raiden mate first can you update the specs mate as it is saying you have an Acer so which model Toshiba is it please?


Have you checked to power settings too and just what have you got it set to?

Sorry I meant to add before this started happening.
I got the Toshiba Laptop to turn on, now I am trying to use Windows Vista Recovery tool. What People do to there computer man. I will let you know how the process goes and if I get stuck.
Look raiden it sounds like a temp problem with the no go as it sounds very much like it has now cooled and the CPU or what can function.

Check with Speccy and let me know. If the temps are CPU in excess of say 55C and the motherboard say 60C then you can check the cooling system very quickly by shining a very bright light into the exhaust vent aperture and then look into the fan aperture. You should see quite a bit of light shining through if not the little cooling "radiator" is probably chock full of crud.

Speccy - Download

Most likely is the cause seeing it is a Vista machine anyway let me know the model number / version and as important the PART NO as in my pic. Underside of the machine.

I have a good Toshiba reference site I use for fixes where I can forestall getting info if need be.
Alright man I will get back to you, It's weird why there is no hard drive showing in the image I provided. Anyways soon I will provide the image
My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2013   #8

Windows 8.1 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ICit2lol View Post
Quote   Quote: Originally Posted by raiden92 View Post
ICit2lol The strangest thing occurred with me . I got to show you a picture. So I put the Windows Vista Recovery Disk, see for yourself. By the way how do I get into safemode?, This Laptop a Toshiba Satellite . Does that mean the client lost all his stuff or what. Maybe that's why Windows Vista couldn't start, there is no driver.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
no mate just power on as usual and tap the F8 key it will give you the options.
I tried F8, not working man .
My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2013   #9

Windows 8.1 64 bit
 
 

Here is the information man
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2013   #10

Desk1 8 Pro / Desk2 7 Home Prem / Laptop 8.1 Pro all 64bit
 
 

Now the pic is a little blurry so I can take it as a L350D? if so see pic and see what I mean by the light etc

You mentioned earlier to there was not HDD shown. Now in that DISKPART pic I see you have "list volume" where you should have had "list disk" That screen is just showing you what is on the drive as in volumes.

The problem is can this machine be booted at all? If so go back to diskpart and get list disk up not the list volume.


Attached Thumbnails
Hardware Issue or Not?-l350d.png  
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Hardware Issue or Not?




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Hardware Issue or Not?
Thread Forum
hardware issue or windows 7 issue General Discussion
No sound at all, possible hardware issue Sound & Audio
Hardware issue? BSOD Help and Support
Hardware issue?? Hardware & Devices
OS or Hardware issue? General Discussion
Possible Hardware Issue? Hardware & Devices

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:35 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33