Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Foxconn Katana GTI won't post boot


11 Sep 2013   #1

Windows 7 Home Premium
 
 
Foxconn Katana GTI won't post boot

I have recently purchased the board in the heading which was delivered today.
I spent over two hours removing my old board and installing this one, cable routing included, and i can not get it to post boot.

I have two power supplies that i have used to try and get the machine to boot.
The first is an OCZ 1000w power supply and the machine will power up but the onboard LED changes from 0.0. to 6.1.
The second is a Winpower 750w power supply and that powers up also but goes from 0.0. to 5.F.
The code meanings are as follows.


5.6 On power sequence, when 1.8V PLL is ready
6.1 On power sequence, but Vcore cannot ready.

All of my other hardware has not changed from my old board to the next, with th exception of the additional GFX card.
I have taken that out of the new board and tried booting again but with no luck.

I can't think what the reason would be for it not to work as my CPU (i5 750) is compatible.
My ram is also compatible so i'm stumped.

I really need some help here with this one.


My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Foxconn Katana GTI won't post boot




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:00 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33