Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Crash/Auto Reboot/No Signal

21 Oct 2013   #1
xRainydaze

Windows 7 64bit
 
 
Crash/Auto Reboot/No Signal

I'm out of ideas, hoping someone here can help. I'm having trouble with my desktop. I had to travel out of state for about a week and shut it down before I left. I had been having small graphic glitches that I was trying to ignore, and it was so rare that I almost thought it was imagination. The day I got back I fired her up and started to check my email when it crashed on me. It flashed to black and white vertical stripes for a split second and then rebooted itself. When it rebooted the monitor kept flashing no signal, and would go to sleep. I tried manually restarting the computer several times hoping it would come back on, but nothing. My first instinct was that it was the graphics card, so the next day I removed it and connected directly to the motherboard. To my delight it came on and appeared to be functioning normally for about 5 minutes. Then it was a repeat of the previous day. Same weird stripes, same reactions. At this point I was thinking it must be a faulty power supply. I paid a visit to my sister's house (who replaces her computer at the first sign of any trouble) and borrowed parts from her computer graveyard to test this theory. After finding what I was looking for I switched them out, still nothing. Any ideas of what it could be?


My System SpecsSystem Spec
22 Oct 2013   #2
xRainydaze

Windows 7 64bit
 
 

It was a faulty RAM stick, switched them out and it worked fine.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Crash/Auto Reboot/No Signal




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Monitor loses signal after a while, reboot fixes temporarily.
Hey guys. So, everything was working just fine until this very morning. No headaches whatsoever. So, this morning I turn on my monitor and receive a "HDMI No Signal" from my monitor. Thing is that, 8 hours prior, it was working just fine. So, here's what I've done. * Monitor was connected...
Graphic Cards
No vidio signal with HDMI cable on Computer Reboot
I have an Acer H233H monitor that is capable of using either a DVI or HDMI cable, new computer has both outputs.. I am using the HDMI cable and when I reboot my computer i lose my video signal to my monitor. If I turn my monitor off and on the signal returns. My monitor is set to HDMI input, so I...
Graphic Cards
RJ-45 Cable Signal Problems Til I Reboot?
I thought the rj-45 cable was bad so I tried another but same problem. When I plug in in to my WildBlue modem and Lan input on my pc I get the yellow triangle with a black exclamation mark in the triangle which is in the system tray. If I totally unplug either end of the cable I get the usual...
Network & Sharing
Loss of video signal reboot only
for almost 3 months now i have had an issue of when i choose to reboot my pc it will lose video signal and the only way to reboot my pc is to shutdown and power it back on for the video to pop on as it should it started with my ATI 5970 but since then i have upgraded to a ATI 6990 but it has the...
Graphic Cards
Monitor loses signal during reboot after install requiring restart
HP Pavilion Elite HPE-170t CTO Desktop PC HP 2509M Monitor connected with HDMI cable Windows 7 64-bit   I bought this pc from HP in 2010. It ran perfectly until i got a virus a few months back and lost both hard drives due to corruption and had to start from scratch. I had a local...
Hardware & Devices
On overheat/sleep/reboot BSOD flash and auto-reboot
I purchased my HP Compaq 8710p laptop from Purdue University in May of 2008. A little after that it was stolen from me. Thankfully I had it LoJack secured, and they were able to recover it in London. When I got my computer back, however, the Windows XP that it had come pre-installed with was...
BSOD Help and Support

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:07.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App