Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Keyboard incorrectly inputting backslash on Windows only

25 Oct 2013   #11
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Layout: US has a corrupt display
What other layout have you installed?

US (international) is fine?


My System SpecsSystem Spec
.
25 Oct 2013   #12
Zendelai

Windows 7 Professional
 
 

Here you go!


Attached Images
Keyboard incorrectly inputting backslash on Windows only-language-dialog-box.png 
My System SpecsSystem Spec
25 Oct 2013   #13
Zendelai

Windows 7 Professional
 
 

It seems to be popping up with either keyboard option.

EDIT: I just tried an English Australian one, and it's still coming up with the same character.
My System SpecsSystem Spec
.

25 Oct 2013   #14
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

So it 's not keyboard layout issue!
I think it's a corrupted font(?)
Once again... it a display problem.
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2013   #15
Zendelai

Windows 7 Professional
 
 

Any ideas on how I can get a non-corrupted font?
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2013   #16
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Zendelai View Post
Any ideas on how I can get a non-corrupted font?
Did you add themes to make desktop and win7 look different? Save your current theme so you can always go back to current theme.

Set win7 theme to win7 standandard aero theme. No problems then?
In MS WORD use font "Sogeo UI" and type the problem character. It is displayed correctly?

Windows 7 Tip of the Week: Personalize Your Desktop with Wallpaper and Aero Themes | FAQ/Tip content from Paul Thurrott's SuperSite for Windows
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2013   #17
Zendelai

Windows 7 Professional
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Kaktussoft View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Zendelai View Post
Any ideas on how I can get a non-corrupted font?
Did you add themes to make desktop and win7 look different? Save your current theme so you can always go back to current theme.

Set win7 theme to win7 standandard aero theme. No problems then?
In MS WORD use font "Sogeo UI" and type the problem character. It is displayed correctly?

Windows 7 Tip of the Week: Personalize Your Desktop with Wallpaper and Aero Themes | FAQ/Tip content from Paul Thurrott's SuperSite for Windows
I had a personalized theme, but the only thing that I've changed is wallpapers. I've tried changing the theme but the same problem is still there.

I also tried typing that problem character into MS Word but it appears normally, as a \.

I'm not sure if this affects it at all, but I believe this laptop was purchased from a Korean refurbishment, since my business owners are Korean and have worked with them prior so it could be some sort of issue with the Korean language pack? Just guessing.
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2013   #18
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Sure you typed "Sogeo UI" text in WORD?
In regedit browse to HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics
Post screenshot. I'm interested in right part of screenshot. Let me see the "value" column. Make it as large as possible.

You mean Korean win7 has been installed and you installed english language pack?
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2013   #19
Zendelai

Windows 7 Professional
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Kaktussoft View Post
Sure you typed "Sogeo UI" text in WORD?
In regedit browse to HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics
Post screenshot. I'm interested in right part of screenshot. Let me see the "value" column. Make it as large as possible.

You mean Korean win7 has been installed and you installed english language pack?
I'm not sure if it was the Korean Windows 7... I'm just hazarding a guess. Is there a way I can find that out?

Also I typed in Sogeo UI and it said no font found, but the one I used was Segoe UI, which I assumed was the same thing?

I'm attaching a screen shot as requested. I also thought you may find it interesting that the first time I tried to search exactly what you gave me, and when I pasted it into regedit it gave me the exact same damn character. I'm posting a screenshot of that as well.


Attached Images
Keyboard incorrectly inputting backslash on Windows only-regedit-screenshot.png Keyboard incorrectly inputting backslash on Windows only-regedit-screenshot-2.png 
My System SpecsSystem Spec
28 Oct 2013   #20
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Display the column "value" as large as possible. Want to see more data!

Also double click menufont, iconfont, messagefont etc. You see Segeo UI now?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Keyboard incorrectly inputting backslash on Windows only




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Backslash problem on a Logitech K750 keyboard
Hi. I have on a key on a keyboard the following: backslash, question mark and the plus sign. But, I can not get the backslash to work. The keyboard is qwerty and Norwegian layout. Anyone got a clue?
Hardware & Devices
Backslash Key
I am using a Logitech US keyboard and mouse and unable to find the backslash key. One of the keys is marked with this sign but if I press it I get the hash symbol. Thanks jack
General Discussion
My Windows Experience Index incorrectly accesses my harddrive
I know this is nitpicky and rather insane but i have a sata 3 hard drive using a sata 3 cable plugged into a sata 3 controller and windows only rates my HDD transfer rate as 5.9 (eg sata 2) and i know this is nitpicky but what do i need to do to fix that
Performance & Maintenance
Icons displayed incorrectly
http://www.myg.co.il/uploads/phpLlyAmo.png What an I suppose to do? sorry that you wont understand :P my computer is in hebrew... Ohh and I tried to use Tuneup and still not good.
General Discussion
Keyboard incorrectly mapped - not a region problem
Hi all, I recently had my motherboard replaced by the Tech Support team at PC World, but I htink they've made a bit of a mess of it. I managed to upgrade to Windows 7 post-'repair' but this particular problem persists: The keyboard is mapped incorrectly. The characters 'i', 'o', 'j', 'k',...
Hardware & Devices
35 Language OS or just inputting?
Does the 35 language capacity of Ultimate allow one to shift OSs into another language system (say Japanese) to run software that does not run on the default English system? Or is it just inputting, which is something XP had from the start? And if it allows the OS shift, is a reboot always...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:18.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App