Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ZTE AC8710 reliance broadband modem incompatible

18 Nov 2009   #1
ramalochan

Windows 7 Home Premium
 
 
ZTE AC8710 reliance broadband modem incompatible

Dear all,

I am currently using a ZTE AC8710 Reliance Broadband modem to connect to internet. after upgrading to windows 7 home premium, dialer started creating trouble as it is incompatible with windows 7 operating system. I have tried to set the compatibility to Vista Sp2 also. but no use. can any one help me out.


My System SpecsSystem Spec
.

14 Dec 2009   #2
rajuad1

win 7
 
 

i also have a same problem on reliance zteac 8710.. please help us
My System SpecsSystem Spec
16 Dec 2009   #3
niceguy1430

Windows 7
 
 

Same here. After upgrading to Win7, ZTE Reliance modem simply freezes my laptop after connecting for couple of minutes. I am forced to hardboot each time. I just read somewhere problem might be AVG antivirus if you have it installed. Try removing it and reconnecting. Am about to try myself.
My System SpecsSystem Spec
.


11 Feb 2010   #4
robbiejmsn

windows 7 64bit
 
 

me too, I have windows 7 64bit, the zte modem freezes it. Ive done some research and it looks like its a problem with more than just this usb modem. Im going to try uninstalling AVG as well, maybe thats the problem????
My System SpecsSystem Spec
11 Feb 2010   #5
robbiejmsn

windows 7 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by robbiejmsn View Post
me too, I have windows 7 64bit, the zte modem freezes it. Ive done some research and it looks like its a problem with more than just this usb modem. Im going to try uninstalling AVG as well, maybe thats the problem????
I uninstalled AVG, so far so good. it's been a while now with no freeze. mabe that was it after all. what do you think?
My System SpecsSystem Spec
12 Feb 2010   #6
niceguy1430

Windows 7
 
 
AVG is definitely the problem

Yes, same here. SInce I have uninstalled AVG and installed Avast, have faced no more freezes. AVG is definitely the issue here.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ZTE AC8710 reliance broadband modem incompatible




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
High speed broadband runs like 56k modem age
Hi, I am in Hong Kong and I have been using this internet service provider, which is considered to be the best ISP in Hong Kong for over 7 years. The speed was always perfect, speedtest with A* grade always. But it was only until a week ago. Since last week, the speed has significantly and...
Hardware & Devices
"investigate router or broadband modem issues" when others can connect
at a coffee shop I frequently have the message on the troubleshooter "investigate router or broadband modem issues" when trying to connect to their public wifi 80% of visits when others can connect and access their internet including my Android phone. they try resetting the router but didn't work....
Network & Sharing
Use 3G Modem solely in VMWare and leave broadband ethernet for regular
Hey guys, I am trying to setup a virtual machine to use a 3G mobile dialup connection while leaving the regular computer connected and using the ethernet broadband connection. I have setup the 3g modem, shared the connection and have it working in the virtual machine - where the virtual...
Virtualization
Your Broadband modem is experiencing connectivity issues
Recently I have a problem. I'm running (Windows 7 32-bit). on my desktop,and the other Error mesg: Your Broadband modem is experiencing connectivity issues i attached the image Thanks & Warm Regards Sujan
Network & Sharing
Broadband USB modem
Good morning everyone. I recently got a new laptop, with WIN7 on it. For internet at places withtout WiFi i used and USB wireless modem: Sony Ericsson - Support - Mobilebroadband - MD400 I had no problem at all on previous laptop (was XP), but now something seems to go wrong. I plugged...
Hardware & Devices

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:08.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App