Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows 7 X64 & EVGA 790i SLI Mobo - Nic Problems

27 Nov 2009   #1
ja3hawk

Windows 7 Ultimate x64 RTM
 
 
Windows 7 X64 & EVGA 790i SLI Mobo - Nic Problems

So I've been having this problem where anytime I stress the on board NIC by downloading large files, etc... I will lose connectivity. It says the default gateway was lost. I can reset the connection and everything is great again. Really annoying. My router is fine since I have other clients using it without this problem.

I've installed the later Nforce drivers. Not sure what else to do. Any ideas? TIA


My System SpecsSystem Spec
.

27 Nov 2009   #2
torrentg

7600.20510 x86
 
 

Uninstall your AVG or other antivirus and firewall apps.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Windows 7 X64 & EVGA 790i SLI Mobo - Nic Problems




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Multiple problems with Windows 7 Ultimate 64-bit or MOBO Z68MA-D2H-B3
1. I am unable to run WOL (Wake On Lan). 2. I am unable to have a DVR PCI Express card recognised by the PC(possibly a motherboard issue). 3. I am unable to view TV from my PCs via the HDMI cable Could this be a Windows issue or a motherboard issue?
General Discussion
What RAM for my nForce 790i Ultra SLI
I currenlty have DDR3, 4x1Gb at 533 MHz and I am using approximatley 75% of my RAM. I am thinking I will see a significant performance improvement if I increase the RAM, but don't know what to buy. Thanks!
Hardware & Devices
Evga GTX 260 SLI with Evga x58 mother board reboot issues
I am running windows Home Premium 64bit. I just did a fresh install and when I ran the WEI the computer rebooted. I can run it with out being in SLI mode, but as soon as I enable and refresh the computer reboots. I am wondering if it is caused by the power supply. I have a rosewill RP650 2 psu....
Graphic Cards
OCing an i7 950 on eVGA mobo
Can someone help me to overclock i7 950 to at least 3.5/4.0ghz using Evga x58 sli mobo as i dont understand any of the bios setup or any help would greatful thanks questy
PC Custom Builds and Overclocking
hard drive/mobo boot problems
so since today my pc wont boot. My main hard drive, 500gb 70.11 seagate , with has the MBR (boot sector) didnt boot. i guess it died since it didnt appear anymore on BIOS. im sure its getting powered and i guess spinning, i felt it. I have a 1tb samsung F3 , with a clean windows 7 install and i...
Hardware & Devices
790i BSOD cng.sys & Freezes!
Specs are listed in profile. I am receiving a BSOD regarding cng.sys as well as seemingly random freezes. I am having a difficult time pinpointing the issue as the BSODs occur while the PC is not in use. I have run memtest but it freezes. I know this may point to a RAM issue, but please let...
BSOD Help and Support

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:31.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App