Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: TX1000z Weird Device Issue


09 Dec 2009   #1

Windows 7 Ultimate x64
 
 
TX1000z Weird Device Issue

The system is a TX1000z (2.0GHz TL-60, 4GB RAM, Nvidia Go 6150, built-in wireless N/bluetooth,fingerprint scanner, quick-launch buttons) and after installing Windows 7 Ultimate x64 (clean install of course) I am getting the "found hardware" sound (no notification mind you). Then a few mins later, the same noise. Now there is no "disconnect" sound, and opening the device manager, and watching, it will refresh when the connection sound comes on, but I cannot see what device is causing this issue.

What do you guys think. If I knew what it was, obviously it would be much easer, but do you guys thing that maybe it's putting a piece of hardware to sleep? and then it comes back out of sleep? I would hate to go through every single device in the device manager and disable sleep mode to test this. I browsed through the event viewer, and nothing stood out. Open to suggestions... and thanks for the help....


Charles

My System SpecsSystem Spec
.

09 Dec 2009   #2

Windows 7 Professional x64
 
 

Did you recently add any hardware? Seems like an obvious question, but you never know.
My System SpecsSystem Spec
09 Dec 2009   #3

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Nope... Exact same hardware that it came with from HP.
My System SpecsSystem Spec
.


09 Dec 2009   #4

Windows 7 Ultimate x64
 
 

It had Vista Ultimate x64 from HP.... For the record...
My System SpecsSystem Spec
Reply

 TX1000z Weird Device Issue




Thread Tools



Similar help and support threads for2: TX1000z Weird Device Issue
Thread Forum
Solved Weird 'reboot and select proper boot device' problem!!! BSOD Help and Support
Device manager issue - strange strings under device/details tab Hardware & Devices
Weird Issue Network & Sharing
Weird issue? Performance & Maintenance
Weird XP Installation issue Installation & Setup
Weird boot up issue Hardware & Devices
Weird Issue Software

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:57 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33