Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Asus A8N-SLI Se Raid Problem


03 May 2010   #1

Windows 7
 
 
Asus A8N-SLI Se Raid Problem

I have an Asus A8N-SLI SE motherboard with Windows7 installation on on a single IDE drive. I setup two SATA Maxtor 300 gig drives in a mirrored raid in the system bios. The system bios see the two dives as a single 300 gig raid (Mirror)


Windows 7 see the Nvidia Gforce Raid Controller under Storage Controllers bit it also see the two Maxtor drives separately under diskdrives. (It does not see the drives as a single mirrored drive)

Under Disk Management Windows7 will allow me to initialize the drives but the moment I create a new mirrored volume it will kill the raid setup in the bios

Any advice on how I can overcome this problem?


My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Asus A8N-SLI Se Raid Problem




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:57 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33