Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Went Raid 0 - Now HD LED does not operate

21 Jun 2010   #1
morrowmedia

Windows 7 Ultimate
 
 
Went Raid 0 - Now HD LED does not operate

I recently purchased another 1tb sata hd so that I could use Raid 0 on my computer. All I did was install the HD, setup the raid, install windows, etc. I did not have to unplug or plug anything into the motherboard. Nothing is unplugged as far as the LED wires, but now I get no activity light while my computer is in operation. Any idea how to fix this?

Zach


My System SpecsSystem Spec
.

21 Jun 2010   #2
morrowmedia

Windows 7 Ultimate
 
 

Okay, super nooob. THe connection to the motherboard was off....Guess next time I would "double" check.

Zach
My System SpecsSystem Spec
21 Jun 2010   #3
fishnbanjo

Vista 64 Ultimate, Windows 7 64 Ultimate, Ubuntu 9.10
 
 

As my old boss would say "if you aren't making mistakes you can't learn from them"
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Went Raid 0 - Now HD LED does not operate




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Screen saver won't operate - possible USB issue
My problem is that my screen saver will not operate at all, no matter what settings I use. It does work when I use the 'preview' function though. I am running Windows 7 x64. It's updated to the fullest extent via Windows Update. My mobo is a Gigabyte X79-UD3 running F16 Bios, the latest version....
Performance & Maintenance
How can I operate another computer in another country ?
Hi Guys.I have some bizarre question. i am going to move from Belgium to Bulgaria. Is there some software to access my computer in Begium from my computer in Bulgaria ? Thanks for your help icy
Network & Sharing
Rosewill RX-358 ext. hardrive. Safe to operate with fan off?
Newegg.com - Rosewill RX-358 V2 SLV (Silver) 3.5" SATA to USB & eSATA External Enclosure w/Int.80mm Fan Here's a link to my product. I've got a 2 TB WD green drive in it. I'm wondering if I can turn the fan switch off on this when this is hooked up to my popbox media player which reads my 1080p...
Hardware & Devices
Backup wont operate
My backup on Win7 pro wont operate and never has. I click on "setup backup" and nothing happens. I have checked and the windows backup service is running. HELP eatc7402
Backup and Restore
Firefox Slow to Operate???
I've noticed a huge decrease in the performance of Firefox. I know that people are experiencing crashes and what-not, which I (knock on wood) have not yet. But I have definitely experienced a major decrease in speed, to start up and loading between pages. Are there known issues with Firefox? ...
Browsers & Mail
Can't get CD to operate as slave
Hi All I have been using the same mb and cd with winxp pro for a long time. I did get win7 installed on a maxtor drive but the volume is too small. I have another drive that needs to be formatted. The problem is this---I can't get the Sony DRU510A OR the Plextor PX-712 to be recognized by the...
Installation & Setup

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:17.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App