Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ECS KT600-A problems durring install


24 Sep 2009   #1
bnccoder

Windows 7
 
 
ECS KT600-A problems durring install

I can't get the cd drivers to load on install because i need to load drivers for the mobo to enable the IDE chanels on this board......


My System SpecsSystem Spec
.

24 Sep 2009   #2
Antman

 

ECS Web Site

Unzip the drivers to DVD, USB card or floppy - or even the HD for a partitioned install.
My System SpecsSystem Spec
24 Sep 2009   #3
bnccoder

Windows 7
 
 

I tried that. The drivers I need to install are for the motherboard and not the cd or dvd drive. Windows keeps prompting for the cd drivers and won't accept any from the website because they are not actually for the cd drive.
My System SpecsSystem Spec
.


24 Sep 2009   #4
Antman

 

IDE channels are enabled by the chipset driver.
My System SpecsSystem Spec
25 Sep 2009   #5
bnccoder

Windows 7
 
 

That was my problem I couldn't get them to install. I copied the windows 7 dvd to a hard drive and eliminated that problem but now I'm having IP confilicts with my main computer I had this computer set as 192.168.1.13 but now I have ipv4 and ipv6 and its telling me that its not a valid ipv6 IP. If I take the other computer offline I can get it online.
My System SpecsSystem Spec
25 Sep 2009   #6
Antman

 

I have lost any concept that I briefly grasped in regard to what the reported problem is.

Try again.

What is your problem?
My System SpecsSystem Spec
25 Sep 2009   #7
bnccoder

Windows 7
 
 

Ok I had problems with the install, but got it to work by installing from a hard drive instead of dvd only after doing this did it quit asking for the cd driver when it needed the chipset driver. Now my problem is with an ip conflict on my home network. Windows 7 will connect to the internet but when it does it kocks another computer off. The computers are connected to a router and then to the dsl modem. I can't set up the network as I did before because Windows 7 now has IPv4 and IPv6, IPv6 is a new protocal for me and I'm having trouble setting everything up with the new controls. I tried turning off DHCP and setting the IPs manually but I end up loosing connectivity either way.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ECS KT600-A problems durring install




Thread Tools



Similar help and support threads for2: ECS KT600-A problems durring install
Thread Forum
Solved BSOD 101 or game crashes durring any high end game BSOD Help and Support
Solved windows fails durring install Installation & Setup
install problems Installation & Setup
Please let me know if this will cause install problems Installation & Setup
Problems with install Installation & Setup
Issues on ECS KT600-A Motherboard Installation & Setup
Install gone bad among other problems Installation & Setup

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:56 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App